Alaplapi GPU lassú megoldás?
Figyelt kérdés
Van egy amd radeon r7 cpu-ba integrált GPU.
A játékban (euro truck simulator 2) magas grafikán akadozik, lassú, pedig a gpu kihasználtsága 75-80%, a ram 70%, a cpu 45-55%.
Ez miért ilyen.
Fel lehet valahogy gyorsítani?
2021. ápr. 2. 20:36
1/10 anonim válasza:
Integrálttól mégis mit vársz? Szerezz be egy dedikáltat! GTX1060, 1650 vagy 1050ti jó áron van most használtan és 1080p-hez bőven elég.
2/10 MGéza válasza:
Megpróbálhatsz gyorsabb ramokat venni, de csodát ne várj. DDR3 1600Mhz például igen kevés az integráltnak, az sem árt ha két modulod van, tehát dual channel. De leginkább videokártya kéne neked.
3/10 anonim válasza:
Ennyit bír....Sokkal több FPS-ed sehogy sem lesz ebből!
4/10 anonim válasza:
A RAM órajelét lehet manuálisan húzni - ha támogatja az alaplapod.
A másik hogy nem kötelező maxon használni a játékban se a részletességet, se a felbontást..!!!
5/10 A kérdező kommentje:
8gb 1600mhz ram van benne, támogatja az alaplap a húzást.
2021. ápr. 3. 10:09
6/10 MGéza válasza:
2X4 vagy 1X8? Single channel nem épp jó az integráltnak.
7/10 MGéza válasza:
Érdemes végignézni:
8/10 anonim válasza:
Én is 8GB 1600-as RAM-al húztam az inteles prociban a GPU órajelét. (Az 1600-at nem piszkáltam.) Nagyon jól húzható volt, melegedett is rendesen a proci tőle..
9/10 A kérdező kommentje:
1x8 single channel.
2021. ápr. 3. 21:53
10/10 MGéza válasza:
Az baj. Kb a fele teljesítményt bukod így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!