Tp-link vs d-link?
Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 13:22
1/5 A kérdező kommentje:
Jah és milyet vegyek mijen árban me nekem egy wifis kell és hány anntennás legyen?(1 telefon és egy leptop lesz wifisen,jah meg egy szgép azt hozzá lehet kötni nem wifiswn ugye?)
2010. aug. 20. 13:22
2/5 anonim válasza:
TP-Link új fejlesztése -> [link]
3/5 anonim válasza:
nekem d-link dl-524 van, 4 éve működik.
4/5 P.O.C. válasza:
Az utolsónak:
Az rendben van, de attól még nem kell régen kifutott világháborús modelleket ajánlani.
A kérdezőnek:
Minden attól függ mennyit szánsz rá? Amúgy vezetékesen mindegyikre rá tudsz kötni min 4 klienst, de ha az sem lenne elég, switch -el azokat is továbboszthatod.
Amúgy én a TP-Link -et ajánlom, ha olcsón akarsz stabil, gyors router-t venni, amiből nem spórolják ki az új technológiákat sem.
5/5 anonim válasza:
A d-link talán egy kicsit jobb, de ha csak egy 5000 forintos routert akarsz venni akkor teljesen mindegy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!