Miért vibrál a monitor képernyője?
Figyelt kérdés
Felújítottam a régi gépemet, vettem videokártyát és monitort, de valami nincs rendben. Nem is vibrálásnak mondanám mert első pillantásra jónak tűnik a kép, de egy kis használat után totál lefárasztja a szemem. Olyan mintha jobban vibrálnának a pixelek. Hdmi kábelt használok és feltelepítettem a vgd drivert is. Kell még valami ? Videokártyával lehet a gond vagy a monitorral?2021. ápr. 1. 09:57
1/5 anonim válasza:
Próbáld meg másik monitorral, vagy ezt a monitort egy másik géppel. Az a legegyszerűbb.
2/5 anonim válasza:
Milyen hosszú és minőségű a kábel? Nálam akkor volt ilyen, mikor gagyi hosszú kábelt használtam, és zajos lett emiatt a kép.
3/5 A kérdező kommentje:
Hdmi kábelt használok amit a monitorhoz adtak.
2021. ápr. 2. 13:44
4/5 anonim válasza:
Ki kellene próbálni másik gépről meghajtani, illetve a géppel másik monitort használni. Így ki lehetne szűrni a hibát.
Álló képnél is látszik ez a vibrálás szerűség?
5/5 A kérdező kommentje:
Látszik. Úgy tudnám leírni mintha a pixelek jobban vibrálnának. Nagyon zavaró és lefárasztja a szemet.
2021. ápr. 2. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!