Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tényleg ennyiért meglehet...

Tényleg ennyiért meglehet kapni? Ajándék ár lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Kétlem, hogy ilyen olcsón belehetne szerezni ezt a configot...

Szerintetek ez igaz?

2021. márc. 30. 12:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%
#10-nek: Inkább várok pár évet, amikor már a halál f*szának sem kell... :-)
2021. márc. 30. 13:17
 12/17 anonim ***** válasza:
#11 jó terv, eddig hogy vált be? 2017 elején kaptál 1080ti t 220 körül, ugyanazt a teljesítményszintet megkaptad két évvel később 210 körül a 2080 al, ma meg vagy kapsz érezhetően lassabb 3060 at 400 ért, vagy ~20 százalékkal gyorsabb 3060ti t 500 ért. Ha MSRP n árulnák a kártyákat akkor sem esett volna sokat az áruk, 150 ezer körül menne a 3060ti. 4 évnyi gondtalan játék nekem bőven megér 70 ezret, mennyit költesz a hobbidra 4 év alatt? Ha akár csak havonta egyszer elmész sörözni a haverokkal ennél jó eséllyel sokkal többet - ha cserénél eladod általában a felét, de legalább a harmadát visszakapod annak amit ráköltöttél. Nagyon leegyszerűsített hozzáállás csak és kizárólag azt nézni hogy ott helyben mennyit fizetsz ki.
2021. márc. 30. 13:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Elszálltak a videó kártya árak és kész, ezen nincs mit szépíteni, akinek most van rá szüksége, annak szívás. 200%-os emelkedés tapasztalható az új és a használt piacon is.
2021. márc. 30. 13:58
 14/17 anonim ***** válasza:

#12-nek: Sokféleképpen lehet magyarázni, akár politikusnak is elmehetnél... ...de sajnos ez a lényegen mit sem változtat!

Nem szoktam haverokkal sörözni járni, és ha szerinted a sörözésből (mint hobbiból :-)) kijönne 200 000 Ft, nos akkor nem alapjáraton nyomod a piálást, vagy mocsok sok haverod van és naponta isztok... :-)

A videokártyák nem fejlődnek annyira sokat (bár mondjuk más sem), hogy az árak ilyen mértékű emelkedése ezt indokolhatná.

Napersze rá lehet fogni a forint értéktelenedésére is...

Figyelj, ha mondjuk havonta 10 000 000 Ft-ot keresnék, akkor nem tartanám soknak a 200 000 Ft-ot.

De továbbra is fenntartom a véleményemet, mely szerint ennyit nem érnek a videokártyák! De lám, az üzlet is rájött arra, hogy márpedig hülyék vannak és lesznek is, ezen pedig az evolúció sem sokat fog változtatni, max nem pozitív irányba! :-)

2021. márc. 30. 14:02
 15/17 anonim ***** válasza:

#14 Na mert mi a lényeg? A személyes véleményed senkit nem érdekel, és senki nem is akarja megváltoztatni - mert gondolom ez lenne "a lényeg". Nem azt mondtam hogy nem sok a 200, azt mondtam hogy nem ez a történet vége. Ha 200 at kifizetsz 4-5 évig bármivel tudsz gondtalanul játszani, a végén visszavéve ezt-azt, de akkor sem lesz vállalhatatlan semmi. Ez meg 4 év alatt havonta nincs 4200Ft. Kb 8 éve voltam utoljára sörözni, akkor ennyi egy normálisabb helyen simán elment, de inkább több - gondolom ma minden sokkal olcsóbb, mert ez így szokott menni. :) Ennyi pénzt a hobbidra elkölteni nem sok(pl amikor gyerek voltam ennek közel a fele volt csak a gamestar\pcguru, és még semmi másra nem költöttél), és amikor oda kerül a sor hogy kevés lesz, és megveszed a következő 200 ezres kártyát még jó eséllyel el tudod adni 70-100 ezer körül, de még ha valami csoda folytán sokkal jobb áron menne a következő(mint pl pascal kártyák) akkor is legalább 50 ért.

Nem hülye aki 200 ezerért vesz kártyát, semmit nem spórolsz azon ha két-három évente veszel szarabb kártyát olcsóbban, az egyetlen különbség hogy több részletben fizeted ki ugyanazt. Legfeljebb az, aki játékra vesz 200 ezerért egy olyan kártyát ami 3 éve 100 ért ment, egy éve meg 50 ért - de ez megint más kérdés.

2021. márc. 30. 14:21
 16/17 anonim ***** válasza:

#15-nek: Érdekes... ...én azt hittem, hogy egy fórumon általában véleményeket cserélnek... ...ha az én személyes (más helyett nem mondhatok véleményt!) véleményemre senki sem kíváncsi, akkor felmerül bennem a kérdés, hogy engem miért érdekeljen más ember személyes véleménye???

Jól mondták ezt: "A vélemény olyan, mint a s.gglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra."

Értem én mit akarsz mondani, szépen elmagyarázod, hogy financiálisan miért éri meg bármilyen drága videokártyát is megvenni.

Ezzel nincs is gond. ...csupán azt nem érted meg, hogy a videokártyák nem érnek nemhogy 200 000 Ft-okat, de annak a felét sem. Annyi pénzért már egy számítógépet is lehet venni, amit használhatsz valamire, na nem bármire, de többre, mint egy videokártyát!

[link]

De szerintem úgysem fogod megérteni, mert mindig meggyőzöd majd magad, hogy neked van igazad... :-)

De OK, neked van igazad! :-)

2021. márc. 30. 14:34
 17/17 anonim ***** válasza:

használtgépek vannak rx580 4gb változattal. hardveraprón

videokártya mindenképp használt lesz.

újként kb 10100F gép jön ki mellé.

2021. márc. 30. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!