Melyik laptop legyen?
Amiben Intel pentium silver vagy i3 1005G1 van?
Az i3 úgy tudom erősebb, viszont a pentium silver 4 magos, míg az i3 2 magos.
A válaszokat előre köszönöm.
Egyik se.
Kerülendő. Ha nincs 200-210 ezred 4 magos gépre, akkor a használtgépek között kéne nézelődni.
Van most edigitalban egy brutáljól árazott 4500U gép. Azt javasolnám elsősorban (6 mag!!!)
"Igazából csak visual studio-s programozásra meg microsoft alkalmazásokra lenne. Nagy feladatokra van egy nagy gépem, csak szükségem lenne egy kis hordozható pc-re is."
Na, a Visual Studio egy közepes méretű solution buildelésénél úgy megizzasztaná a kis szerencsétlen i3-mat, hogy abban nem lenne köszönet. Én internetezni sem vennék i5-nél gyengébb gépet (ha már mindenképp Intel, de igazából inteleset sem). És ebben nem nagyzolás van, hanem egyszerűen nem vagyok mazochista.
Az első által említett 200-210 ezres gép is nagyon-nagyon az alsó kategória, még 2-3 éve lehetett ennyiért normálisat venni, de mióta a forint 10%-ot gyengült az euróhoz képest, már bőven többet el lehet verni egy használható laptopra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!