Megéri váltani új wi-fi routerre, vagy maradhat a régi? több lenn
Tehát olvastam egy cikket a legújabb, wifi 6-os szabványról:
Ebben leírják, hogy jobb, stabilabb és gyorsabb mint az előző generáció, és ajánlják a megvételét.
Viszont nekem nincs valami gyors netkapcsolatom, 12G-s netem van, ami 15 Mb gyorsaságú, tehát ennél is megérné AX routerre váltani? vagy csak optikai netnél érdemes?
"12G-s netem van"
Segítsetek kérlek, ez mit jelent?
4-es: most jelenleg egy tenda f3 n300 van. Ja és nem akarok helyi hálózaton másolgatni, se szervert futtatni, csak sima letöltés-játék kombó van nálam
5-ös: légköri optikának mondták nekem, nem tudom én se pontosan, mert szlovákiában élek, lehet itt más a szabvány mint magyarba, vagy esetleg a szolgáltató nevezte el így a sajátját, amugy sima ethernet kábellal csatlakozik, az adóvevő vagy mi az meg fenn van a padláson
A válasz tehát nem.
"letisztultabb lesz"
Ez meg mi a frászt akar jelenteni?
Tehát ha jól értelmezem, valami vezeték nélküli neted van, ami a padláson levő bridge-ből vezetéken jut le a routeredbe, amelyre Wifivel csatlakozol?
Ebben az esetben ha stabilabb netet szeretnél, akkor szintén csak az előző megjegyzésemet tudom ismételni: csatlakozz a routeredhez Etherneten keresztül. Ez a legtöbb, amit tehetsz; itt a gyenge láncszem az ISP és a padlásod közötti adatátvitel, de azzal semmit nem tudsz tenni, de legalább a wifi hátrányait kiküszöbölted -és ebben az esetben ez is számít...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!