Van egy 1151 lga lapom, vagyis 2 uj tap es 2 lappal probalkoztam egy I7 6700k procit elinditani, semmit nem csinalnak a lapok bekapcsolasnal ,nincs csipogas, nincs semmi feny, monitor sotet,cpu fan nem kapcsol be, tap sem. Barmi otlet?
A komponensek - alaplapok, tápok, videokártyák, processzorhűtő - gyártói és típusai?
Tápok működnek? Be tudod őket kapcsolni alaplap nélkül?
2 vadonatuj tap , tesztelve masik gepben is..
MSI z170 gaming pro alaplap,
gyari intel huto,
vga nincs csak alaplapi,
ram lenyegtelen mert annelkul is elkell indulnia
vettem meg 1 procit, I5 6500 ast, azzal sem indul el sajnos.
fogalmam sincs mi lehet a baj..lehet van 2 rosz lapom ?
"2 vadonatuj tap , tesztelve masik gepben is.."
Azok - a "2 vadonatuj tap" - gyártója, típusa? Ezek szerint működik mind a kettő?
"fogalmam sincs mi lehet a baj..lehet van 2 rosz lapom ?
...
MSI z170 gaming pro alaplap"
A másik milyen?
Szia.
Attól tartok hogy a jelenlegi bios verziód nem támogatja ezt a procit.
Frissíteni kellene de ahhoz szükséges egy régebbi proci ami ezzel a verzióval is postol. Vagy pedig egy külső író.
Gyári verzió lehet rajta? Nézz utána az alaplap dobozán.
Neked minimum erre a verzióra lenne szükséged:
1.C Release Date 2016-10-19 File Size 7 MB
Előző vagyok.
Uhh. Kicsit figyelmetlen voltam. Most látom hogy a táp sem indul. Akkor mindenképp az első hozzászóló által javasolt táp indítást próbáld meg először.
"Attól tartok hogy a jelenlegi bios verziód nem támogatja ezt a procit."
Kizárt. Ez gen. 6 alaplap plusz elsők közt kiadott proci párosítás.
Milyen tápegységet vettél? Típus, gyártó? Van olyan amin nincs hálózati kapcsoló, ilyen például az FSP Hexa.
Mindenesetre a pwr tüskesort nézd át, hátha ott kötöttél be valamit rosszul és nem kap jelet a tápegység. Csatlakozókat húzgáld le, majd pattanásig nyomd vissza, de nem erőltesd semmiképp sem. Hátha érintkezési hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!