1/10 anonim válasza:
Szeritem az i3. De egyik nem alternatívája a másiknak a foglalat inkompatibilitása miatt.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen tudom, a laptopom az i7 640m, ezt az i3 gépet ma szereztem, kidobták, de gyanúsan "gyors"
2021. márc. 26. 22:29
3/10 anonim válasza:
2 mag 4 szál mindkettő, viszont I3 magasabb órajelekre képes a kettő közül. Architekturálisan sincs köztük nagy difi, így azs em döntő tényező.
4/10 anonim válasza:
Persze, jó cucc az az i3 még netezésre. Ha gyorsabbat akarsz, akkor ilyen 5 ezerért lehet bele 4 magos i5 2400.
Ez hogyan működik, hogy csak úgy kidobják a cuccokat? Én is akarok ilyen fogásokat 😃
5/10 A kérdező kommentje:
Hát egy kuka mellett találtam. I3 2120 as, 4 GB RAM, 500 GB vinyo, DVD, asrock alaplap alaplap videókartya stb, kompletten monitorostul billentyűzettel egérrel hangszóróval ki volt téve, a monitor nem működik a többi cucc jó,a gépet megtartom.
2021. márc. 27. 07:37
6/10 anonim válasza:
Szép fogás 😃
Jó kis netezős / filmezős gép válhat belőle.
(Lehet hogy a monitorban is csak a kondenzátorok száradtak ki. Azt is fillérekből lehet javítani.)
7/10 A kérdező kommentje:
de találtam már gépet máskor is, de az gyengébb volt vmi core 2-es már nem emlékszem, meg 2 laptopot is találtam, egy kijelző hibás P2-es meg egy törött kijelzős elég komoly AMD, vaterán eladtam őket :D szoktam találni ezt azt :D A héten volt már egy crt monitor, egy nyomtató, egy xbox, egy álló ventillátor (ventit és a nyomtatót már eladtam a vaterán, xboxra jött már licit, a monitorra még nem csak amit tegnap találtam arra a hibásra mert már meghirdettem)
2021. márc. 27. 07:43
8/10 anonim válasza:
Milyen környék ez?? 😃 nálunk örülök, ha néhány fogast kiraknak 😅
9/10 MGéza válasza:
Persze hogy gyorsabb. Eleve egy asztali gép magasabb órajelen üzemel, plusz újabb generáció is. Egy asztali variánst soha nem érdemes mobil verzióhoz mérni, úgyis a valószínűleg a mobil proci marad alul.
10/10 anonim válasza:
Oh, Angliában felénk is szeretnek ilyeneket kidobálni az emberek, teljesen működőképes 40-50 inch-es plazmatévék (minden helyiségben van már egy😂), működő hűtők, de volt hogy egyszer egy cég kipakolt konténerbe vagy 30 darab 22"-es samsung monitort 😅
Jól jártál, netezésre jó az a kis gép, főleg ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!