Mit gondoltok erről a gépről? 1-10ig
Jövőhét körül veszem meg. Összeállításileg kell valamit módosítani?
Alaplap GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H 1 db 21.887 Ft
Processzor AMD Phenom II 965 3.40Ghz AM3 BOX Black Edition 1 db 42.887 Ft
Memória KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz 2 db 22.026 Ft
Videókártya XFX HD5870 1GB DDR5 DiRT2 PCIE 1 db 102.104 Ft
Merevlemez WD 500GB 7200rpm 16MB SATA2 WD5000AAKS 1 db 10.876 Ft
Ház THERMALTAKE VL80001W2Z V3 Black Edition 1 db 9.963 Ft
Táp CODEGEN 500W ATX P4 PFC (14cm ventilátorral) 1 db 13.662 Ft
Összeszerelés 1.875 Ft
Szerintem teljesen rendben van!Én mondjuk egy ilyen erős gépnél többet szánnék egy házra(20-30k),de az is megfelel amit írtál.
Ha spórolni akarsz egy keveset akkor vehetsz Phenom II 955 BE-t is, ha azt húzod ugyan ott lesz mint a 965.
Összességében nekem a ház és az XFX miatt(személy szerint jobban szeretem a Sapphire-t) 9-es.:)
Tápegység egy ipari hulladék, be ne merd vele kapcsolni a gépet! Vedd meg ezt helyette:
Ez legalább nem vágja haza első alkalommal az egész gépet.
1/10...
A táp miatt.Én nem merném bekapcsolni.
Viszont ha veszel bele egy márkás (Corsair,chieftec,enermax[;)],FSP,gigabyte) tápot (kb 450Wosat) akkor 9/10 ;D
Megmondom neked a frankót.
a) Inkább 870-es chipsetes alaplapot vegyél, gondolom Crossfire nem kell, az alaplapi GPU-nak meg úgysem veszed hasznát, ha van diszkrét kártya.
b) Processzorból elég lesz a 955-ös is, ami szorzózár-mentes, spórolsz egy kis pénzt, és gyakorlatilag ugyanolyan processzorod van. Csak egy tipp.
c) Ilyen gépbe 4 GB RAM kell.
d) A videokártya jó lesz, de fölösleges a Dirt Edition szerintem, jobban jársz a sima 5870-essel.
e) az a merevlemez-kapacitás kevés lesz. Korrekt áron adják már a másfél terásakat is. Majd gondolkodj el egy SSD rendszerpartíción, mert szárnyakat ad.
f) A tápról feljebb már elmondtak mindent, Corsair, Enermax, esetleg FSP.
Csak hogy kicsit tudjak kötekedni is. :)
Előző válaszolónak:
C pontra: mennyiségnél 2 db szerepel, tehát 2x2048-at fog venni.
E: Ezt igazából ő tudja, de a kérdezőnek javaslom az következőt, ha mégis nagyobbra szánja rá magát:
Többivel egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!