Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen módon tudnám eladni a...

Milyen módon tudnám eladni a videókártyámat?

Figyelt kérdés
Egy gtx 1060 3GB-ről váltottam jobbra és el szeretném adni. Ez hogyan szokott zajlani? még nem adtam el videókártyát. Láttam neten, hogy többen elpostázzák a vásárlónak, de ez nem kockázatos? Honnan tudja valaki, hogy nem selejtet kap? És ha ki akarná próbálni valaki, akkor nekem a saját gépembe visszaszerelve meg kéne mutatnom, hogy működik?

2021. márc. 25. 05:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Hardverapro.hu-n hírdesd meg, esetleg Facebookon.

Ha elölreutalással, vagy utánvéttel, postázod, akkor nem, nem kapja meg még ki nem fizette, amit utóbbi esetben ott helyben tesz meg.

"És ha ki akarná próbálni valaki, akkor nekem a saját gépembe visszaszerelve meg kéne mutatnom, hogy működik?" lényegében igen

2021. márc. 25. 05:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Hirdetni mindenhol lehet. Hardverapró az elsődleges oldal. Aztán fb marketplace, vatera, jófogás, stb...

Az nem árt, ga adsz oróbagaranciát.

Illetve nagy előny, ha megvan a doboza (bizalom szempontból)

2021. márc. 25. 07:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Én pont ma vettem egy videókártyát Marketplace-en. Múlt héten egy laptopot adtam el, személyesen jöttek érte, azt ott helyen próbálta ki a vevő. Szoktam eladni kisebb dolgokat, volt hogy RAM-ot cseréltem SSD-re. Igazából a kockázat mindig benne, és elég nagy szívás, ha átvernek, de azért ez elég ritka.

"Láttam neten, hogy többen elpostázzák a vásárlónak, de ez nem kockázatos?"

Szinte mindig előrefizetést kér az eladó, tehát ez elsősorban a vevőnek kockázatos.

"Honnan tudja valaki, hogy nem selejtet kap?"

Sehonnan. Ha adsz rá pár nap garanciát, az nagyon bíztató.

"És ha ki akarná próbálni valaki, akkor nekem a saját gépembe visszaszerelve meg kéne mutatnom, hogy működik?"

Igen.

2021. márc. 25. 08:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Én adtam már el úgy, hogy a vevő elhozta a gépét hozzám, beraktuk, kipróbálta és úgy vitte el. Most a járványban biztos nem engednék be senkit mondjuk.
2021. márc. 25. 08:35
 5/7 anonim ***** válasza:

"És ha ki akarná próbálni valaki, akkor nekem a saját gépembe visszaszerelve meg kéne mutatnom, hogy működik?"

Ilyenkor a vevő a pereputtyával együtt érkezik a házad/lakásodhoz, egyikük leköt téged, másikuk körbejárja a többi helységet mozdítható értékek után kutatva, harmadikuk összeírja a nagyértékű tárgyakat (festmények, műszaki cikkek) amiért majd éjjel visszajönnek.. ;-P

2021. márc. 25. 09:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, úgy értettem, hogy a vevőnek kockázatos a postai út. Az említett kártya szerintetek 50 körül reális?
2021. márc. 25. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon korrekt ár lenne, de megetsz fölé is 5-10 zel, ennyiért 24 órán belül megveszik szinte biztosan :)
2021. márc. 26. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!