Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptopom néha elkezd röcsögn...

A laptopom néha elkezd röcsögni, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kaptam egy HP laptopot, nagyon jó állapotban egy ismerőstöl.

Az online iskola miatt kellett, sokat használom naponta. A héten észrevettem, hogy néha ha megmozdítom kiad egy enyhe, röcsögős hangot, mintha valamit pirítanának.

Ne haragudjatok, de nem nagyon értek hozzá, szóval megköszönném, ha magyarul írnátok, nem pedig informatikaiul(?):D

2021. márc. 24. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy mi az a röcsögés? Lehet, hogy a műanyag ropog, lehet, hogy a benne lévő ventillátor zúg, esetleg a hangszórók produkálják. Pontosítanál?

Kikapcsolt állapotban is "röcsög"?

2021. márc. 24. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a vinyóra vagy a ventilátorra tippelnék, de ennyiből tényleg elég nehéz.
2021. márc. 24. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
röcsögefánk van benne!
2021. márc. 24. 18:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Kikapcsolt állapotban nem. Tehát tegyük fel, bent vagyok órán. A tanár mondja a magáét. Megigazítom a laptopot, hogy rendesebben lássam a képernyőt. Elkezd röcsögni, mintha valakivel beszelnél telefonon és belefújna a mikrofonba.

Azt hiszem a hűtőtöl jön a röcsögés(az oldalán lévő szellőző nyílások) és egyszer már volt rá példa, hogy egész nap nem használtam, beléptem egy gyűlésre, lefagyott és elkezdett zúgni, de rendesen(egyhuzamba mintha lenne két gomb, a helyes, és a rossz válasz, és ugye amikor a rosszat nyomják meg, kiadja azt a zúgó nemtudommilyen hangot)

Remélem tudtam ezzel pontosítani, nem nagyon értek az ilyesmikhez, szóval nem nagyon tudom hogy kéne elmagyarázzam jól

2021. márc. 24. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

éértem... akkor ez nem röcsögefánk!

Ki kell takarítani alaposan a hűtési rendszerét.

Illetve nem ártana átnézni szoftveresen is, hogy mi az ami pörgeti a pocesszort feleslegesen.

2021. márc. 24. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!