Ryzen 5 3600-hoz milyen alaplapot vegyek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy igényű, szóval minél költséghatékonyabban szeretnék kijönni.
A lényeg, hogy átlagfelhasználásra szeretném használni a gépet.
2021. márc. 23. 21:39
3/8 anonim válasza:
Átlagfelhasználásra Ryzen 5 3600? Ez így fura mondjuk nekem. Ez a processzor olyan teljesítménnyel bír ami 5-6 éve a több százezres csúcskategória volt. Ehhez én legalább egy 25-30 ezres B550 es alaplapot vennék. Persze lehet olcsóbban A520 asakat is vagy B450 viszont azok nagyrészéhez BIOS frissítés is kell kivéve amire rá van írva hogy Ryzen 3000 ready
4/8 A kérdező kommentje:
DDR3-ról szeretnék váltani DDR4-re.
Procin még vacinálok, de mindenképp Ryzen 5-öt szeretnék.
2021. márc. 23. 21:59
5/8 anonim válasza:
#3.Max-os szériás MSI-khez nem kell.
Másrészt a B450-es Max-k kenterbe veri a belépős B550-es deszkákat is.Jól hangzik a sok VRM, csak közben többsége melegszik és szenved a komolyabb CPU-kal.(lásd B550 DS3H)
6/8 anonim válasza:
Link kimaradt:
7/8 anonim válasza:
A b450 tomahawk brutál vrm és hűtéssel rendelkezik, 2 low és 2 high mosfettel minden áramkörnél. Megkapta a sam bar funkciót illetve a ryzen 5000 processzor fogadásához szükséges bios frissitést. Egyik legjobb választás. Ha b550, ott is a tomahawk a nyerő. Egyetlen egy gyengéje van, a hagnkártya valamivel gyengébb a társaihoz képest, de aki nem studió fülessel játszik meg hallgat zenét, az semmi különbséget nem fog észrevenni.
8/8 anonim válasza:
Ha ryzen 5 3600 akkor Gigabyte B550M DS3H alá ne adj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!