Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenovo i9-es processzorú...

Lenovo i9-es processzorú gamer laptop rtx 3080, vagy rtx 3090-es kártyával hol elérhető Magyarországon?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne, még sehol sem láttam itthon eddíg.Külföldön van? Az árát nagyjából sejtem, köszönöm.

2021. márc. 23. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
A scalperoknal es a bányászoknál, netán a tolvajoknál.
2021. márc. 23. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:

3090 mobil (laptop) verzió tudtommal nincs, papíron 3080 van, de gondolhatod mennyit gyárthattak belőle, és abból mennyi jött Európába, azon belül is kishazánkba..

Nem mintha annyira értelme volna, abból kiindulva hogy egy laptopban "lévő" 3080 egy PC-ben lévő RTX 2070S körüli teljesítményét hozza, ha nem szól közre a thermal throttling, márpedig nagy eséllyel igen, elég masszív hűtést igényel.

2021. márc. 23. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Laptopban rtx 3090 nincs.

3080-nál is utánanézős a dolog, mert rengeteg változat van a lefojtott max-Q és a teljesítményre kihegyezett max-p kiadások között. Nyilván előbbit egy erősebb 3070 mobile is lenyomja játékokban, szóval nagyon megéri leinfózni, teszteket elolvasni.

Intel proci pedig nagyon nem ajánlott. Gyengébb, jobban melegszik, többet fogyaszt.

Javaslat: AMD 5800H vagy jobb

2021. márc. 23. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha rendelsz előre utalással 2x rtx 3090 et sli-be akkor az asztali mATX gép ára már nem fog padlóra küldeni..
2021. márc. 24. 01:03
 5/5 nhzzhnnhzzhn ***** válasza:
Most kb semmi nem kapható. Vagy ha igen az is másfélszer annyiba.
2021. márc. 24. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!