S. O. S. Na ez mitől lehet? Meghalt a hangfal?
2.1-es.
Egyik percről a másikra néma lett,nem lehet zenét hallgatni,csak serceg mindkettő hangfal.
Jackdugóat kihúzta,vissza,semmi,csak serceg.
Van valami amin kipróbálhatod? Ugyértem MP3,4 lejátszó?
Próbáld abba beledugni szól-e. Ha erre nincs lehetőség akkor két tippem van. Az erősítő és a hangkártya.
Nincs lehetőségem,
De ezt fejtsd ki légyszives jobban,hogy erősítő vagy hangkártya...
Ezzel mit akarsz mondani? Konkrétan mit csináljak,hogy megjavuljon????
Az gondolom egyértelmű hogy mi micsoda.
Az erősítőre azért tippeltem mivel ha hibás általában csak búg, recseg, serceg vagy néma 1-2 esetleg több hangfal. Ebben az esetben szervíz vagy egy új hangfal szükségeltetik. A hangkártyára meg azért gondoltam mivel ha meghibásodik a feljebb írott dolgok történnek. Ezt okozhatja a nem megfelelő áramellátás, egy rossz kondenzátor és egyéb fizikai sérülések. (Esetleg egy rossz driver is) Amit még javaslok tesztnek hogy húzd ki a jack dugókat és óvatosan "taperold" végig őket. (Ha recseg, serceg mikor hozzáérsz akkor van esély hogy a kártya rossz).
Ha ki van húzva akkor nem recseg. csend lesz hirtelen :)
Akkor hangkártya és azt hogy tudom megnézni,hogy mi a kínja?
Már rég újratelepítettem!!!!
Nem lehet hogy a számítógép és a hangfalt összekötő törhetett meg valahol??? Én már csak erre tudok gyanakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!