Mikor jelenhet meg az rtx 3050/3050 ti?

Szerintem jövőhét kedd után 8 nappal és 15 perccel fog megjelenni.
De az is lehet, hogy tévedtem pár hónapot.

Azért várom mert jelenleg 1 gtx 950en van a gépemben és ma már az elég gyenge ha komoly gépigényű játékokról van szó és szeretnék venni 1 új vgat aminek nem csillagászati ára lesz már csak az hiányzik és teljesen upgradeltem a pcm.
(Most 1 i5 10500,16gb ram és az említett vga csücsüll gépemben)

"szeretnék venni 1 új vgat aminek nem csillagászati ára lesz"
nyzgodjál le!
attól megnyugszol!
2022-ben talán tudsz majd venni.....
talán!

"Nem tudom ki vagy de ha az ki 1 3 4 6 8 valaszban vicceskedett most már állj le kiirtam 1 normális kérdést és normális válaszokat várok rá nem oltást/poénkodást"
Nem az vagyok!
Tényleg úgy gondolom, hogy idén nem valószinű, hogy értelmes áron hozzá lehet majd jutni belépő szintű kártyákhoz......
Elnézést kérek a piac nevében is!
Tudod én 1660S-t használok amit pont a vírus bedurranása előtt vásárolvam 91k-ért. Ma ezek a kártyák 170-180k-ért mennek......
Én kérek elnézést, hogy a realitás ennyire szájon vert téged, de hát ez van..... Örülj, nhogy nincs a teszkóban wc papír hiány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!