Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vezeték nélküli internetre...

Vezeték nélküli internetre valami jó megoldás?

Figyelt kérdés
Szóval olyan problémába ütköztem, hogy hamarosan lakást váltok egy huzamosabb időre (ismét). Sajnos ott nem megoldható a vezetékes internet, ezért egy ilyet használtam - ASUS PCE-AC56 az internetezésre, számítógépről, természetesen wifivel :D. Azonban videokártyát váltottam, egy R7 250-ről egy 1050TI-ra aminek akkor ventije van, hogy nem tudom az ASUS wifi adaptert az alaplapba ugye becsatlakoztatni. Van ilyesmire valami megoldás esetleg? Nagyon nagyon hálás lennék ha tudna segíteni valaki. Ezzel az adapterrel olyan netem volt mintha vezetéken jött volna.

#Wi-Fi adapter #ASUS PCE-AC56 #PCI-E hely
2021. márc. 21. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs. Vagy nem gazdaságos. Kell venned egy usb-s wifi vevőt.
2021. márc. 21. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Vannak USB Wifi adapterek. Illetve léteznek M.2 foglalatba is wifi kártyák.

Egyébként számomra ezért volt szempont alaplapválasztásnál, hogy egy PCI-e 1x foglalat a PCI-e 16x fölött/mögött legyen. Így ha 2-3 slotos hűtésű videokártyát veszek, akkor is marad egy szabad PCI-e 1x.

Úgy, mint ezeknél:

[link]

[link]

2021. márc. 21. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Pontosan milyen alaplapod van? Nem hiszem, hogy csak az az egyetlen PCIE csatlakozó van az alaplapon, amit kitakar a videókártya.

Ha csak hosszabb PCIE csatlakozó van az alaplapon, az se baj, ugyanúgy beleteheted a rövidebb PCIE csatlakozóval rendelkező kártyát.

2021. márc. 21. 21:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Hmm a harmadik válaszolónak igaza lehet, tudtam hogy a kisebbek belemennek a nagyobba, csak valahogy kiment a fejemből :D azt majd megnézem alaplap típust most fejből nem tudok írni, de ha otthon leszel megnézem, és köszi a hasznos válaszokat :)
2021. márc. 22. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!