Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 10 Inditási Próbléma ?

Windows 10 Inditási Próbléma ?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Ma szembesültem egy próblémával mikor elinditottam a számítógépet windows 10 logo volt, betöltése után egy fekete kép és egy fehér egér fogatod.Nem reagált semmire.Néztem videókat hogy van rá fix,megcsináltam mindent de sajnos nem sikerült. Amikor újra inditottam akkor müködött minden csak hogy amikor megint újra indítottam akkor ugyan ez volt fekete kép és fehér egér.Legfrisseb video kártya driver és windows 10 update. 1 hónapja lett újra telepitve. Vagy valami alkatrész meg adta magát?

2021. márc. 21. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem sikerült megcsinálni, de mégis jó lett??
2021. márc. 21. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos még mindig nem jó,egyszer működik minden,egyszer meg fekete kép van egérrel.Ma meg 4x indítottam el hogy be töltsön a win 10
2021. márc. 22. 08:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha sikerül elindítanod:

1. start menübe beírod, hogy cmd.exe és megnyitod.

2. ha megnyílik a fekete ablak, beírod (idézőjelek nélkül): "sfc /scannow"

Ha nem oldja nem a problémát, akkor memóriateszt:

[link]

2021. márc. 22. 10:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát már nem tudom megnézni hogy jó lett volna mert újra lett telepítve gép.De nagyon szépen köszönöm a segitséget.
2021. márc. 24. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!