Ez elegendő 720p gamingre?
CPU: i3 9100 3,6Ghz
Ram: Hyperx fury 8gb 2666mhz ddr4
Mb: Gigabyte H310M M.2 2.0
HDD: Seagate Barracuda 1tb 7200rpm
PSU: Cooler Master 500W Elite V3 Series(82+)
Nincs vga benne ezért kérdezem hogy ez 720p re elegendő-e
20-as
Nem a kérdésemre válaszolt
Én nem kértem hogy ajánljanak más hardvert
Olvasd el a kérdést
És én a tápos részen akadtam fenn amihez már küldtek linket
Meg nem tudom hogy mi alapján gondolod hogy "offolok' véleményt amikor csak megkérdezem hogy mi alapján gondolja azt
Hálozat mérnök vagyok szóval tisztában vagyok részben a dolgokkal, igen tévedtem a procival kapcsolatban belátom, a tápról is késve de küldtek linket ami alapján megértem hogy rossznak gondolják
Én csak specifikációkat szoktam nézni... az alapján döntöttem a táp mellett.Ritkán rakok össze gépet.
A kérdést annak reményében tettem fel hogy valakinek van SZEMÉLYES tapasztala a fent említett hardverrel kapcsolatban de eddig erről nem jött visszajelzés
"A kérdést annak reményében tettem fel hogy valakinek van SZEMÉLYES tapasztala a fent említett hardverrel kapcsolatban"
A kérdésben nem tüntetted fel, hogy csak a SZEMÉLYES tapasztalok érdekelnek.
Az első válaszokban válaszoltunk, hogy alkalmatlan 720p gaming-re az IGP, ehhez a személyes tapasztalás röhelyes, nem egy cipő vagy egy svéd gyártmányú péniszpumpa kényelmességéről van szó, hanem egy hardver teljesítményéről.
Jajj, ezek a hülye részletkérdések, nem értem miért kell fikázgagni. Ez egy fórum, csak beszélgetünk. Aztán mindenki azt csinál, amit akar...
Későbbi gépvásárláshoz javaslom, hogy nézz be a prohardver fórumba. Ha komplett gépet veszel, akkor a „Milyen asztali gépet vegyek?” topicban lehet segítséget kapni. De az is csak egy hobbifórum. Nem kell túlgondolni ezeket. Magyarázkodni meg pláne nem! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!