Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez elegendő 720p gamingre?

Ez elegendő 720p gamingre?

Figyelt kérdés

CPU: i3 9100 3,6Ghz

Ram: Hyperx fury 8gb 2666mhz ddr4

Mb: Gigabyte H310M M.2 2.0

HDD: Seagate Barracuda 1tb 7200rpm

PSU: Cooler Master 500W Elite V3 Series(82+)

Nincs vga benne ezért kérdezem hogy ez 720p re elegendő-e

2021. márc. 20. 17:42
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

20-as

Nem a kérdésemre válaszolt

Én nem kértem hogy ajánljanak más hardvert

Olvasd el a kérdést

És én a tápos részen akadtam fenn amihez már küldtek linket

2021. márc. 21. 08:35
 22/24 A kérdező kommentje:

Meg nem tudom hogy mi alapján gondolod hogy "offolok' véleményt amikor csak megkérdezem hogy mi alapján gondolja azt

Hálozat mérnök vagyok szóval tisztában vagyok részben a dolgokkal, igen tévedtem a procival kapcsolatban belátom, a tápról is késve de küldtek linket ami alapján megértem hogy rossznak gondolják

Én csak specifikációkat szoktam nézni... az alapján döntöttem a táp mellett.Ritkán rakok össze gépet.

A kérdést annak reményében tettem fel hogy valakinek van SZEMÉLYES tapasztala a fent említett hardverrel kapcsolatban de eddig erről nem jött visszajelzés

2021. márc. 21. 08:43
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdést annak reményében tettem fel hogy valakinek van SZEMÉLYES tapasztala a fent említett hardverrel kapcsolatban"

A kérdésben nem tüntetted fel, hogy csak a SZEMÉLYES tapasztalok érdekelnek.

Az első válaszokban válaszoltunk, hogy alkalmatlan 720p gaming-re az IGP, ehhez a személyes tapasztalás röhelyes, nem egy cipő vagy egy svéd gyártmányú péniszpumpa kényelmességéről van szó, hanem egy hardver teljesítményéről.

2021. márc. 21. 13:45
 24/24 anonim ***** válasza:

Jajj, ezek a hülye részletkérdések, nem értem miért kell fikázgagni. Ez egy fórum, csak beszélgetünk. Aztán mindenki azt csinál, amit akar...

Későbbi gépvásárláshoz javaslom, hogy nézz be a prohardver fórumba. Ha komplett gépet veszel, akkor a „Milyen asztali gépet vegyek?” topicban lehet segítséget kapni. De az is csak egy hobbifórum. Nem kell túlgondolni ezeket. Magyarázkodni meg pláne nem! 😉

2021. márc. 21. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!