Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fejhallgatonal 6.3 mm es 3.5...

Fejhallgatonal 6.3 mm es 3.5 mm kozti kulonbseg?

Figyelt kérdés

Vasaroltam egy beyerdinamic 770 pro(32 ohm).Kaptam melle 3.5 es 6.3 mm jack csatlakoztatot is. Altalaban utazva hallgatom a zenet, ezert a 3.5 mm jack csatlakoztatot hasznalom a telefonnal. Mikor otthon vagyok szeretnem hangosabban hallgatni a zenet, de a 3.5 mm jack-el nem lehet. Szukseges vasarolnom egy adaptert, amibe a 6.3 mm jacket dughatok, vagy eleg egy 6.3 mm jack es USB atalakito, amit a laptopba is dughatok? Egyaltalan hangosabb lesz a fejhallgato, ha 6.3 mm-s jacket hasznalom es nem a 3.5 mm-s jacket?

Mindenki valaszat elore is koszonom!

#fejhallgató #beyerdinamic 770 pro #32 ohm
2021. márc. 17. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel sem lesz hangosabb 😂
2021. márc. 17. 14:23
 2/3 Alex Fly ***** válasza:
100%
A csatlakozó mértete csak azt befolyásolja, hogy mekkora aljzatba tudod bedugni. Semmi köze ahhoz, hogy a hangforrás milyen jelet ad ki magából. Ha átalakítót használsz a közvetlen csatlakozás helyett, attól nem fog változni semmi - ha túl halkan szól, akkor inkább egy erősítőt szerezz hozzá.
2021. márc. 17. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A csatlakozó mérete között nincs hangerőbeli különbség.

Ha nagyobb hangerőt akarsz, akkor egy fajhallgató-erősítőre van szükséged, vagy - ha már zenehallgatásról van szó és minőségre vágysz - egy megfelelő fejhallgató-erősítővel ellátott DAC-ra, amit USB porton keresztül csatlakoztathatsz a gépre.

2021. márc. 17. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!