Fejhallgatonal 6.3 mm es 3.5 mm kozti kulonbseg?
Vasaroltam egy beyerdinamic 770 pro(32 ohm).Kaptam melle 3.5 es 6.3 mm jack csatlakoztatot is. Altalaban utazva hallgatom a zenet, ezert a 3.5 mm jack csatlakoztatot hasznalom a telefonnal. Mikor otthon vagyok szeretnem hangosabban hallgatni a zenet, de a 3.5 mm jack-el nem lehet. Szukseges vasarolnom egy adaptert, amibe a 6.3 mm jacket dughatok, vagy eleg egy 6.3 mm jack es USB atalakito, amit a laptopba is dughatok? Egyaltalan hangosabb lesz a fejhallgato, ha 6.3 mm-s jacket hasznalom es nem a 3.5 mm-s jacket?
Mindenki valaszat elore is koszonom!
A csatlakozó mérete között nincs hangerőbeli különbség.
Ha nagyobb hangerőt akarsz, akkor egy fajhallgató-erősítőre van szükséged, vagy - ha már zenehallgatásról van szó és minőségre vágysz - egy megfelelő fejhallgató-erősítővel ellátott DAC-ra, amit USB porton keresztül csatlakoztathatsz a gépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!