Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ilyen típusú laptopba milyen...

Ilyen típusú laptopba milyen memóriát, és SSD-t érdemes venni?

Figyelt kérdés

Lenovo G50-45 80E3 lenne a pontos típus.

Nem saját gép, ismerősé, és összesen van benne 2Gb memória, ami elvileg nem lehetne mert minimum 4Gb-al adták ki, és a max 16Gb, ha jól láttam neten. Volt szervízben a gép pár évvel ezelőtt és lehet ott történt valami "varázslat" azért lett benne 2Gb.

Illetve milyen SSD-t lenne érdemes bele vásárolni?

[link]

[link]

Ezek passzolnának a lapotpba?

Köszi.

2021. márc. 16. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Memória mondjuk, ha típus szerint nézted akkor megfelelő lehet az is amit linkeltél, viszont SSD-ből semmiféleképpen nem ajánlok 120GB-s és főleg nem egy ilyen viszonylag rési szériát.

Minimum egy KC600 256GB vagy egy Samsung 860 Evo.

Egyébként nem tudom milyen processzor van ebbe a notebookban de első tippre azt mondanám, hogy felesleges a 8 GB memória.

Ha ez a gép az:

[link]

Akkor, viszont egy Crucial BX500-as SSD is tökéletes lesz.

2021. márc. 16. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Így van. Nyugodtan lehet retroba küldeni ezt a lapost. Ezen már nem segít se a ram, se az ssd. Sajnos.

De azért még mondd meg, hogy milyen proci van benne! Ha a modell csúcsa, akkor talán érdemes lehet egy 4gb ram + 120 gb ssd gépet összedobni.

2021. márc. 17. 01:07
 3/4 A kérdező kommentje:

DDR3-at és 1333/1600Mhz-set néztem belőle. Nem a laptop típus alapján néztem, mert ott sajnos nem találtam támogatási listát. Biztos van csak én vagyok a béna, mert nem találtam meg. Úgy láttam hogy ezt a gépet max 16Gb-ig lehet upgradelni, de az való igaz, hogy a RAM se mindegy hogy milyen.

Ohh, SSD-ből nem tudtam h van újabb széria szinte ugyan azon az áron amit én linkeltem. Köszönöm a linket.

Igen a Crucial SSD-t is néztem, már csak az ára miatt is, mert hát nem mai gép...

AMD procis a gép, AMD E1-6010

Nagyon ritkán van használva a gép, és most az illetőnek egy beadandó dolgozatot kéne megírnia rajta, de mire bekapcsol az fél óra. Arról nem is beszélve h 2Gb RAM, és a Chrome... hát nem szoros barátok.

2021. márc. 17. 09:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Ezt a képet kaptam a feladatkezelőről:

[link]

2021. márc. 17. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!