Vajon életre kelthető ez a halott ebook olvasó?
Kedves Mindenki!
Koobe Slightbook HD Shine típusú olvasómra sajnos rossz szoftvert telepítettem. (Kínában Buyoe C62 néven fut) azóta tetszhalott állapotban van. Az eszköz Rockchip RK2818 600Mhz procis, 8Gb ramos, nem érintős. A hozzá kapott RK Erase tool nem törli ki a flashből a hibás szoftvert hanem az alábbi hibaüzenettel megáll:
A képet a netről vettem de a hibaüzenet ugyanaz. Eddig annyit sikereült elérnem, hogy szétszedtem, és a 2 láb érintésével meg a reset gombbal újraindítottam a gép felimserte a hozzá való drivert telepítette. Az eszköz a programban megjelenik Zöld kocka a toolban de ha elindítom az erase-t megint pirpossá válik. Állítólag maskrom módban meg lehet csinálni, de hogyan? Azu alábbi lengyel fórumban elvileg már megoldotta a sajítást egy srác egy másik hasonló olvasóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!