Milyen alaplapot ajánlotok Core I5 10400F és 2666mhz-s ram mellé?
Nem unalmas 101-ére is ki posztolni ugyan azt a kérdést csak más szavakkal illetve szituációban ?
(UI: sorry ha nem te vagy csak valamelyik retardált napi gyakorisággal posztolja ki hogy ki milyen lapot ajálana I5 10400F-mellé persze más szituációkban )
Ezen most mi volt a trágárság ? én csak igazat adtam neked hogy igen is nagyon sok értelme van naponta feltenni ugyan azt a kérdést hogy meg kapd rá ugyan azokat a válaszokat de meg ne állj itt posztold ki még ma legalább kétszer csak most 2666-os ram legyen hanem mondjuk ez :
Milyen alaplapot ajánlotok Core I5 10400F és egy hímes tojás mellé ?
én sose értettem meg a magad fajta (és most enyhén fogalmazok)hülyéket hogy ez nekik mért hogy 10X kapod meg ugyan azokat a válaszokat ez valami betegség ? és sajnos nem te vagy az első ilyen akivel találkozom de most nem fogom elkövetni azt a hibát amit a múltkor és nem próbálom meg kideríteni hogy mi baja az agyadnak (múltkor meg próbáltam és ban lett a vége pedig én csak segíteni akartam rajta :( ) ezért inkább megpróbálok a kérdésedre válaszolni én ezt lapot ajánlom ehhez a csoda cpu-hoz bár már holnaptól ez se fogja támogatni szóval csapj le gyorsan :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!