H410 alaplap elég egy 10400F procinak?
Jó párosítás egy budget gamer pc-nek?
Nincs rajta m.2 slot, számomra nem is gond mert sata ssd-m van.
Sata3-as SSD és M.2-es SSD között ég és föld a különbség.
Amúgy 3200-as RAM-ból is tudna profitálni a 10400 nem annyira mérvadó mint a Ryzenek esetében de azért sokszor játékok alatt is kimutatható bőven a 2666 és 3200Mhz között a difi.
Számszerűsítve, Sata3 esetében 600MB a csúcs, egy PCI-E 3.0-t használó M.2 SSD akár 3500-at is elérhet, 4.0 esetében elvileg 7000 lesz a max érték.
Én pl egy nem túl drága darabot használok 2500/1900-as sebességre képes, van sima satás SSD is a gépemben, azzal 550/400-at mértem.
Hányszor akarod még hallani azt, hogy NEM!?
De már lexarom... vegyél H410 alaplapot, és kösd rá egy használt codegen tápra az egészet, mert így spórolsz két forintot! Csak aztán ne gyere ide rinyálni majd ha elszállt a gép, vagy ha nem hozza az elvárt teljesítményt! Edd meg a szarodat!
💩
Bocsi, ha nem te vagy az,csak a héten volt egy idióta már, akinek 3-szor meg kellett mondani már, hogy nagyon nem ajánlott! És ennek ellenére valószínűleg megvette... egészségére! 😃
1,2: játékok betöltésénél max 1-2 másodperc különbség van sata és nvme ssd között. De nvme-ben van potenciál, majd ha jön a DirectStorage. De nagyon valószínű, hogy ehhez nem lesz bios már. Se H410 se B460. De csak akkor dől majd el,ha már ott leszünk. Átlag felhasználónak teljesen mindegy. Ha már van ssd, akkor jelenleg pénzügyileg nem éri meg jobbra cserélni. Talán ha bővítésre van szükség, akkor megérheti.
én Z490-es lapot vettem hozzá 3200Mhz-es rammal, mert gondoltam a jövőbeli upgrade-re is, na meg mert mini-itx lapból nem nagyon találtam normálisat ami megfelelt volna B-s vagy H-s -ból
ha később tervezel upgrade-et sajnálni fogod, hogy nem vettél jobbat, szerintem ne az alaplapon spórolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!