Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri majd rtx 3050/3050 ti...

Megéri majd rtx 3050/3050 ti it venni?

Figyelt kérdés

Csepegnek az információk az új kártyáról és mint kiderült "csak" 4gb vram lesz benne. Ettol függetlenül jó lehet e gamingre? képes lesz a mai játékokat mint a cyberpunk vagy késsőb érkező battlefield medium-high beállítások mellet magas fps számon futattni?

Nekem jelenleg bármilyen kártya megváltás lenne mivel sajnos csak egy gt 1030 figyel a gépemben és az manapság már nagyon gyenge.

2021. márc. 11. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Várjuk meg hogy megjelenjen.

2. Legyen belőle a boltokban, mivel világszinten félvezetőhiány van, a legyártott kártyákat meg sorban viszik el, így jelenleg annak is örülni lehet, ha videokártya van a gépben.

2021. márc. 11. 10:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem most nem lesz olyan súlyos készlet hiány ebből a kártyából mint többi 30as kártyánál mivel ugye a 4gb vram nem elég bitcoin bányászathoz és emiatt nem érdekli ez a kártya a bányászokat az viszont probléma, hogy a bányászokat leszámítva is még mindig hatalmas kereslet van vgakra.
2021. márc. 11. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Ha nem tudnak gyártani belőle elegendő mennyiséget, akkor ugyan úgy hiány cikk lesz az is, mint az eddigi kártyák. Azért cyberpunk high beállítások mellett lehet kevés lenne az a kártya is, de majd kiderül, ha megjelenik :)

Amúgy én addig a helyedben beszereznék egy 580-590es kártyát, addig amíg stabilizálódik a vidi kari piac, mert lehet még 1 évig is elhúzódik.

2021. márc. 11. 11:04
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Megnyugtatlak, ebből se lesz készlet. Eleve nem készül majd belőle elég, ami készül, azt benyelik a nyerészkedők, te meg veheted tőlük a normál ár duplájáért.

A GT1030-al bizony megszívtad, én a helyedben néznék egy használt RX470/570/480/580 4 GB-os kártyát, azoknak még tűrhető az ára, és valahol egy 1050Ti-1060 környékén van a teljesítményük.

2021. márc. 11. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
sajnos nem lesz alternatíva ez sem. túl magas lesz az ára, és mint kiderült semmit nem ért az ethereum korlátozás, mert van kismillió másik kriptovaluta is, amiket lehet bányászni. tehát ezek szépen mind mennek a bányába ugyanúgy, mint a 3060 is, meg a korábbiak is.
2021. márc. 11. 11:29
 6/8 A kérdező kommentje:
4es köszi a tippeket igyekszem akkor ezekre a kártyákra ezzel kapcsolatban még annyi kérdésem lenne a gépemben jelenleg van 1 i3 9100 és 8gb ram ez elég a fent említett vga k hoz vagy kevés?
2021. márc. 11. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
Persze. Egyből kettőt. Ha lesz benne sli.
2021. márc. 13. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyél 970-et, és ne akarj majd hajdani 150ezres áron 4gbos kártyát venni. Bár én nem hiszem, hogy annyival jönne.
2021. márc. 14. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!