Megéri majd rtx 3050/3050 ti it venni?
Csepegnek az információk az új kártyáról és mint kiderült "csak" 4gb vram lesz benne. Ettol függetlenül jó lehet e gamingre? képes lesz a mai játékokat mint a cyberpunk vagy késsőb érkező battlefield medium-high beállítások mellet magas fps számon futattni?
Nekem jelenleg bármilyen kártya megváltás lenne mivel sajnos csak egy gt 1030 figyel a gépemben és az manapság már nagyon gyenge.
1. Várjuk meg hogy megjelenjen.
2. Legyen belőle a boltokban, mivel világszinten félvezetőhiány van, a legyártott kártyákat meg sorban viszik el, így jelenleg annak is örülni lehet, ha videokártya van a gépben.
Ha nem tudnak gyártani belőle elegendő mennyiséget, akkor ugyan úgy hiány cikk lesz az is, mint az eddigi kártyák. Azért cyberpunk high beállítások mellett lehet kevés lenne az a kártya is, de majd kiderül, ha megjelenik :)
Amúgy én addig a helyedben beszereznék egy 580-590es kártyát, addig amíg stabilizálódik a vidi kari piac, mert lehet még 1 évig is elhúzódik.
Megnyugtatlak, ebből se lesz készlet. Eleve nem készül majd belőle elég, ami készül, azt benyelik a nyerészkedők, te meg veheted tőlük a normál ár duplájáért.
A GT1030-al bizony megszívtad, én a helyedben néznék egy használt RX470/570/480/580 4 GB-os kártyát, azoknak még tűrhető az ára, és valahol egy 1050Ti-1060 környékén van a teljesítményük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!