Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mikor jonnek uj rtx gtx kartyak?

Mikor jonnek uj rtx gtx kartyak?

Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tök mindegy? Úgysem lesz belőlük semmi a boltokban. Egy hét múlva jön a 6700xt, meg talán a sima 6700 is, ezekből _elvileg_ lehet rendelni közvetlenül amd től is, a kiírt áron. Aztán hogy három, vagy öt perc alatt szívják majd fel a botok ezeket is majd kiderül. NV oldalon az egyetlen hír a kisebb kártyákról hogy megint kezdenek 1050ti t és 2060 at gyártani, gondolom ezek indulnak majd a papíron $200 és alatta szegmensben. Aztán mire a polcra kerül lesz mindegyik 120-200 ezer.
2021. márc. 8. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az RTX3060 alá még elfér egy értelmes RT teljesítményt nyújtó 50 és 50Ti, így azokat én nyárig várnám megérkezni.

A GTX sorozat már jó kérdés. Az nVidia számára elég kontraproduktív lenne a 1660-asoknál erősebb RT-nélküli kártyát kiadni így én arra nem vennék mérget, hogy lesz érdemben új GTX. Esetleg lesz némi újramatricázás a GTX márkanév alatt az OEM-ek érdekében, de forradalmira nem számítanék. Nekem úgy tűnik, már meghúzták az a teljesítménybeli vonalat, ami felett már csak RTX jön.

2021. márc. 8. 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Még a 3000 szériából jönnek a 3050-esek, meg esetleg 3070-3080 super változatok több VRAM-mal. Látni mondjuk nem látjuk őket, csak így leírásban, meg youtube tesztekben, de boltban esélytelen, szóval tökmindegy, hogy jön-e vagy sem 😃

Nyilván folyamatosan gyártanak mindent, de olyan nagy a kereslet már, hogy bármit elkapkodnak egy pillanat alatt.

Utána új modell szerintem már nem lesz a szériában. Ősszel jön a 4000 széria, immáron 5 nm-en. Valószínűleg +50% feletti teljesítményjavulással. Fel kell kötni a gatyát, mert AMD-nél is hasonló a cél.

Ha meg most akarsz venni valamit, akkor inkább használt kártyákat érdemes nézni.

2021. márc. 8. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!