Mikor van értelme IGP-nek több VRAM-ot adni?
Akkor, ha játszani is szeretnél vele, bár itt nyilván régebbi játékokról van szó. Amúgy az a 300 MB valójában 256, csak a Windows egy tizedesre kerekít.
A képhibára én azt mondanám, hogy frissítsd a drivert a legújabbra, és nézd át a beállításait. Illetve próbáld kifigyelni, hogy milyen tartalmak esetén jön elő a hiba.
"És az mitől lehet, hogy böngészés közben néha elmegy a kép? Fekete képet produkál kb. 1 másodpercre, háttérvilágítás nem kapcsol ki."
VRAM vagy GPU hiba. Nézd meg az eseménynaplót, nincsenek-e releváns bejegyzések!
Sajnos ma már nem tudom megnézni. Majd holnap utánanézek.
Természetesen dual-channel-ben van. 2x8GB 3200Mhz CL16
A CPU pedig egy i7-8086k.
Amúgy néha ilyen dota2 szerű játékokkal játszok. Annyira nem érdekel mostanság.
adj neki 1gb-ot
dotazni elég lesz. 256 édes kevés, még 800x600ban is xd
Esemény napban nem találtam semmi érdekeset, kivéve egy igfx illesztőprogram leállt, de sikeresen helyerállt hibát. De ez csak egyszer van, de többször is elment a kép.
Egyébként megfigyeltem, hogy mikor törtnénik a dolog. Mikor vagy a böngészőben lapok közt váltok vagy ablakot váltok alkalmazások között. Csak ilyen esetben fordult elő eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!