Ezen az alaplapon fog menni 2 GTX 970 kártya SLI-ben?
Figyelt kérdés
Egy GTX970-es kártyát akartam leváltani egy gtx 1070 vagy 1080-ra, de a mostani árak miatt nem engedhetem meg magamnak. Jó ötlet lenne ha veszek még egy GTX970-et?
Egy Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 alaplapom van 2 VGA slot-al, de a weboldalja szerint csak AMD CrossFireX-et támogat, és nekem Nvidia kártyám van. Ez is működni fog?
2021. márc. 7. 20:50
1/3 anonim válasza:
Nem fog működni, és nem is éri meg.
2/3 Komplikato válasza:
Keress rá a YouTube-on. NE SLI-t keress, hanem "dual GPU" teszteket. Konkrétan a kereső mezőbe ezt írd és esetleg azon játékok nevét, amik érdekelnek, hogy megy vagy sem. A lehtöbb ilyen tesztben nem egy játék van, hanem 8-10-12. Hasonló okokból néztem RX470-et és meglepődve láttam, hogy az engem érdeklő kompetitív játékokban bizony a régi Crossfire-el ELLENTÉTBEN sok esetben majdnem dupla a maximum frame, a mimimum frame és kisebb a frame time is. Tehát az SLI/Crossfire tényleg nem érte meg, ezért nincsenek is ma már, de a dual GPU az megy, mehet DX11-12 és Vulcan alatt is.
3/3 Komplikato válasza:
Olyan videót nem találtam ami egy ÉS két kártyával is tesztelt, de itt van ez, 20db játék tesztelve. Meg kell nézni ezek közűl ami téged érdekel, hogy van e érdemi gyorsulás a te egy kártyás rendszeredhez képest vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!