Ehhez a monitorhoz milyen PC-t vegyek? Néhány játékra kellene egy teljes konfiguráció.
A monitor amit kinéztem:
A fenti monitort szeretném megvásárolni, de PC-t is szeretnék. A lényeg, hogy a 144Hz-et ki tudjam használni a játékok során. Valorant, LoL, és még talán a Fortnite. Ezekkel a játékokkal játszanék. 250-270ezer forintot szánnék a PC-re. Köszönöm a segítséget!
CPU típusa: DualCore Intel Pentium Gold G5400, 3700 MHz (37 x 100)
Alaplap neve: Asus Prime H310M-A R2.0 (2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 M.2, 2 DDR4 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Rendszermemória: 8128 MB (DDR4 SDRAM)
Videokártya: NVIDIA GeForce GT 1030 (2 GB)
Egy kör még lehet ebben a gépben szerintem, amivel kihúzod a normális VGA árakig, meg aztán jönnek az új foglalatok, ddr5, stb (ősszel)
Én azt mondanám, hogy egy 9100F jó kompromisszum lehet így 25 ezer alatt hardveraprón). Mellé egy RX 580 pl. Most sajnos nincs értelme feljebb menni, ez is túl drága, de a 1030-nál jelentősen erősebb. Ki kell várni, amíg vége ennek az őrületnek.
Memóriából... lehet elég ezekhez a játékokhoz a 8 giga is, de manapság a 16 az általános. Milyen elrendezésben és milyen memória van most benne? (Mhz, cl érték, stb...)
A maradék pénzt meg tartogasd! Később lehet venni majd jobb gépet, most nem érdemes nagyobb fejlesztésekbe belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!