,Tudtok ajánlani nekem egy gépet, amin szaggat a vice city?
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 20:46
1/7 anonim válasza:
Hmm, milyen érdekes kérdés :) Nos kérdező, én a lehető legegyszerűbben válaszolok neked, és ez a válasz, pontos válasz lesz :)
CPU: 800 MHz Intel Pentium III
RAM: 128 MB
GPU: 32 MB-os videókártya ami kompatibilis a direktX9-el
Operáiós Rendszer: Windows98
2/7 anonim válasza:
A Vice City még 500 MHz K6/2 CPU, Geforce MX400-al sem szaggatott.
3/7 anonim válasza:
1
Azon nem fog szaggatni. A Vice Citynek elég egy 400mhz-es proci + egy Riva TNT \ Geforce 2.
4/7 anonim válasza:
plussz jót nevettem a dx9 kompatibilis 32mb-os VGA-n is. Egyáltalán minek a Vice Cityhez dx9? A játék 2002-es, nem is létezett még directx9 akkor. Amit te néztél a steames, felújított verzióra vonatkozik.
6/7 anonim válasza:
Ejh, akkor ezt benéztem 3-mas :D Én a gépigény.hu oldalon kerestem rá a minimum gépigény-re. Bár, arról fogalmam se volt, hogy felújított.
7/7 anonim válasza:
6
Csak kb. portolt, hogy működjön win8.1-10-en is, meg steamen. A játék valszeg 1:1 ugyan az, mármint tartalomra, meg kinézetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!