Videokártyát le lehet kódolni ?
Figyelt kérdés
Nem tanul a gyerköc. Inkább játszik.2021. márc. 3. 07:18
1/17 anonim válasza:
Linux és Windows esetében is vannak erre szofisztikáltabb megoldások. A Windows 10 és a Gnome esetében pl az alap csomag része a szülői felügyelet.
Pl: [link]
2/17 Morzsi007 válasza:
Beszélgess el vele vagy, ha nem használ, tüntesd el a tápkábelt vagy legalább egy jelszót állíts be neki, amit nem tud. Majd akkor játszik, mikor Te akarod.
3/17 anonim válasza:
Nem értem. Miért pont a videókártyát kén ehhez "kódolni"? :D
4/17 anonim válasza:
Mivel gondolom távoktatásos sulihoz kell a gép, viszont a videókártya csak a játékokhoz.
5/17 anonim válasza:
"viszont a videókártya csak a játékokhoz."
Na szerintem pont ebbe a tárgyi tévedésbe esett bele a kérdező is. :D
6/17 anonim válasza:
Hány éves a gyerek? Mert azért 16-7 évesnek nem kéne ezt csinálni :D
7/17 anonim válasza:
Miért lenne tévedés?
Skype,Moodle, Teams, Redmenta stb elzötyög integrált gpuval is, viszont egy Forza Horizon 4 vagy Cyberpunk már nem.
Persze GTA San Andreas akkor is el fog futni, de ha csak egy adott játékra van teljesen ráfüggve, megoldást jelenthet!
8/17 anonim válasza:
Persze feltételeztem hogy nem egy már egyetemista gyereket akar így fegyelmezni, aki építészmérnök vagy gépész karon 3D modelleket készít. Na ahhoz kell gpu.
Más nem igazán jut eszembe.
9/17 anonim válasza:
Te abból a feltételezésből indulsz ki hogy van integrált vga, de a kérdező szerintem azt gondolja, hogy a vga az a "játékalkatrész" amit ha korlátozol akkor játszani nem lehet, de bármi mást igen, miközben a számítógép nem egészen így működik. :D
10/17 anonim válasza:
Elég lenne a játék(ok) főkönyvtáránál kiszedni az olvasási/futtatási jogosultságot aztán csókolom, a gyerkőc nem játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!