A windows nem tudja formázni a meghajtót, mi lehet a probléma?
Merevlemezt szeretnék formázni windows alatt, de sehogy nem teszi meg.
Se a sajátgépből, se merevlemezkezelőből.
Mi lehet a probléma?
Illetve úgy szeretném formázni, hogy semmilyen adadtot ne lehessen róla vissza állítani, tehát végleges törlést szeretnék.
Erre melyik a legjobb szoftver?
Köszi
Sikerült megoldanom MiniTool Partition Wizardal :)
Nem a rendszer meghajtót akartam, sima adatok voltak rajta, illetve linux partíció is, mint kiderült.
Amúgy nem futott rajta semmi, és fura is volt mert, hiába indítottam a gépet újra, utána sem engedte és ugyan ezt a hiba szöveget dobta ki.
Köszönöm a segítséget!
Telepítettem a MiniToolt-t, kiválasztottam h milyen folymatokat szeretnék a merevlemezen végrehajtani, majd a gép újraindult, és egy fekete képernyő, fehér szöveg alapon, megcsinálta a windosban elindított és ott megadott feladatokat.
Mondanám h pik-pak megvolt de mivel végleges törlést is csináltam így a 320 gigás volt 57perc, az 500-as meg 70perc körül. Maga a forzásás kb fél perc se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!