AsRock B365M Pro4 alaplap jó ehhez a processzorhoz?
Egy új számítógépet darabokban vennék meg, és amikor minden megvan, akkor összerakatnám. A konfig, amelyet elképzeltem magamnak a következő:
alaplap: AsRock B365M Pro4 (micro-ATX)
processzor: Intel i7 9700
processzor hűtő: be quiet! Pure rock 2
memória: Kingston Hyper Fury 2666MHz 2x8GB
videokártya: MSI GeForce GTX 1050 Ti AERO ITX 4GB GDDR5
ssd: Samsung Evo (még nem tudom)
ház: micro ATX méretűt szeretnék, de széleset a cpu hűtő nagysága miatt
Tudom, hogy 10. gen Intelt jobb lett volna venni, de az alaplapot, a processzort, és a memóriát már megvettem, így ezeken nem tudok változtatni.
Arra volnék kíváncsi, hogy vajon jó-e ez az összeállítás?
Előre is köszönöm a segítséget.
Főleg internetezésre használnám, illetve régebbi játékokat is játszanék vele: Alien Isolation, Gta 4, Gta5, Bioshock: Infinity, NFS 15, stb.
Tudom, hogy gyenge a videokártya, de jelenleg csak ezt bírom megfizetni.
Ja, és nem írtam le, de a tápegység egy 500W-os Seasonic CoreGC lenne, vagy valami hasonló félmoduláris, vagy moduláris.
1. Előbb kérdezünk, majd vásárlunk, szerintem ez egyértelmű.
2. Értelmetlen külön-külön várásolni!
Táp jó.
Hardverapró.hu / RX470-580
9-gen Intelt ne vegyél. Olcsóbban kapsz i5-10600KF-et ( de még K-t is ) és ez megy legalább úgy, mint a 9700/K.
Értelmetlen a 9gen platformot választani,később nem lehet fejleszteni.
A lap+proci árából kijön egy H470-es lap meg egy i5-10600KF - sokkal előrébb leszel vele és fejleszthető is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!