Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A mai celeronok alkalmasak...

Joell kérdése:

A mai celeronok alkalmasak játékra?

Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 11:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

De amúgy nemcsak Fornite-ban, hanem PUBG-ban is van 60+ FPS vele. És a Q9650 mióta 4 GHz? Szerintem jó lesz az 3-nak is

2021. júl. 24. 08:22
 22/27 anonim ***** válasza:
A teszt videóban 4 ghz re van húzva sherlock,, pugban 100% hogy nincs vele 60+ fps-ed meg fortniban se hiszem. Mondom ember nyugodtan élhetsz a kis álom világodban de fake infót ne terjessz már pls.
2021. júl. 24. 09:43
 23/27 anonim ***** válasza:
Először is kezdjük ott, hogy a modern (tényleg modern, maxium 2-3 éves) játékok egyre nagyobb része egyszerűen el sem indul Core2-n, mert nem támogat utasításkészleteket, amit a játék megkövetel.
2021. júl. 24. 09:53
 24/27 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=0nDEojdO2BE

Fortnite-ban nem hoz 60+ FPS-t?

2021. júl. 24. 10:18
 25/27 anonim ***** válasza:
42%

Oké full lowon meg van a 60fps olyan játékban amit direkt úgy optimalizálnak hogy régi szarokon is megyen húha dobom is ki az i5-öm hogy vissza váltsak erre a csodára!! ja nem ! Figyelj bro te most egy ezeréves kacat c2 quadot próbálsz reklámozni hogy ilyen meg olyan csoda , ki kell hogy ábrándítsalak nem az ! Ja amúgy meg a Fosnájt sem egy mai cím csak úgy meg jegyzem.Most nem tudod te azért reklámozod mert neked is az van és nem tudsz jobbat beszerezni és minden áron el akarod érni hogy rajtad kívül más is elhiggye amit mondasz(aki kicsit is benne a van a témában tudja hogy f@szságot beszélsz amúgy) vagy csak simán trollkodsz van nem tudom miért jó ez neked ? hazudgálsz hogy modern címekhez ilyen meg olyan jó ez proci full hd 60fpsmeg minden isten fasza stb. Ember szerintem te csak magadat tudod ezzel átvágni megnézném hogy egy tényleg mai címben mit produkál az a csoda core2quad (ja és az 5 éves game az nem mai cím ezt tisztáztuk már oké) pl egy RDR 2-ben vagy a Jedi Fallen Orderben 20 fps, 720p-n fullowon talán ? fasza fasza teljesen meg felel az állításodnak. JA NEM! Ezek még nem is mai címek hiszen már több mint 2 éve kint vannak ezek is . Szóval javaslatom fejezd be a

fake információ terjesztést, te azt gondolsz amit akarsz de nem kell másnak is azt gondolni (pláne hogy f@szság az egész amiről beszélsz)..

2021. júl. 24. 10:47
 26/27 anonim ***** válasza:
47%
Nem csak az játék, ami 1, vagy 2 éve jelent meg. 2016-os Doom reboot = 60+ FPS
2021. júl. 24. 10:54
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Oké látom a lényeg nem jött nem is erőltetném tovább mert nincs értelme.Van egy mondás mi szerint okos emberel szemben vitát nyerni nehéz, de egy hülye ellen lehetetlen e-hez tartva magam elköszönök most tőled core2quados gyerek mert idő pocsékolás veled beszélgetni sőt én érzem magam hülyén hogy leálltam, egy magad fajtával vitatkozni.
2021. júl. 24. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!