Melyik alkatrészt a legmacerásabb kicserélni egy számítógépben?
Alaplap, már csak azért is mert a tápegységen kívül az összes többi hardvert ki kell szerelni/szedni és utána vissza az újba.
Egyedi vízhűtés sem tartozik a könnyű kategóriába, a tápegység a kábelezés végett tud macerás lenni ha nem moduláris.
A többi nem vészes szerintem, 1-2 pattintás vagy pár csavar behúzása.
Tényleg az alaplapot tart a legtovább, de nem mondanám macerásnak azt sem. Az egész folyamat halál egyszerű, nem is lehet elrontani, minden teljesen hülyebiztosra van megcsinálva ma már. Pár hete raktam össze egy gépet, új ház, lap, proci, ram, a régiből meg ki kellett venni az ssd t, tápot, hdd t. Az egész folyamat windows telepítéssel és frissítéssel együtt alig volt egy óra, aztán még egy amíg teszteltem hogy biztosan minden jól működik-e.
Az alaplap front panelét bekötni szöszölős lehet, mert kicsi a hely általában, de ha még az előtt megcsinálod hogy a házba raknád a lapot akkor azzal is simán megvagy egy percen belül(ha meg már beraktad a házba akkor mondjuk három). Minden mást meg egyféleképpen lehet összerakni, ha belemegy akkor oda való és működni fog, túlzás nélkül ha veszel egy LEGO kitet ahhoz nagyobb körültekintés kell.
1n4148
dy199
ac177
ac178
TDA555
vagy Ne555?
nem mindegy:)
power20000
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!