Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri fejleszteni ezt a gépet?

Ékezetes billetyűzet kérdése:

Megéri fejleszteni ezt a gépet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy régebbi, 2008-ban vásárolt PC-m. Arra gondoltam, hogy esetleg második gépként működne, arra használnám, hogy képernyő felvevővel felvegyek vele tartalmakat, de sajnos még ehhez is gyenge és enyhén akadozik a felvétel :(

Adatok:

Asrock 945 GCM-S

Pentium E5200

Geforce 8400 GS

2 GB DDR2 RAM

korabeli HDD

Arra gondoltam, hogy a RAM-ot bővíteném 4 GB-ra + vennék bele egy SSD-t, csak hát ez is így alsó hangon 15-20e Ft lenne kb. Megéri fejleszteni, ha alapszintű dolgokra akarom használni (a fent említett + netezés, online órák)?

2021. febr. 23. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
+ 2 giga ram, egy 250 GB-os 2,5" ssd, Win10 Pro/Home lebutítva, aztán netezésre, online órára még egész jó lehet. Az ssd-t meg majd a következő gépedbe továbbviheted.
2021. febr. 23. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Képernyő rögzítésre ez +2 GB RAMmal se lesz alkalmas. Erre már nem éri meg pénzt költeni, ha ilyen igényeid vannak.
2021. febr. 23. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg.
2021. febr. 23. 11:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A képernyő-felvételnek ekkora rendszerigénye van? Néztem sajnos, a procit is pörgeti 100-on. Gondoltam, hátha segítene rajta, ha több RAM lenne benne.

#1. Köszi, ez volt az én ötletem is, csak szerintem 2x1 GB RAM van benne, ezért sajna a 2x2 GB-os modulokat mind meg kéne vennem, ami meg 4-5e Ft + szállítás, ahogy néztem :/ az SSD meg legalább egy 10e + szállítás.

#2-3. Köszi a válaszokat. :/

2021. febr. 23. 11:53
 5/6 elistvan ***** válasza:
Próbálj ki egy hasonló gépen a rögzítést felbontástól függ. Az ssd-n elég gyors lenne.
2021. febr. 24. 14:41
 6/6 anonim ***** válasza:
add el ezt már nem éri meg fejleszteni a kapót pénzből pedig fejleszd a jelenlegi géped egy 10-15 ezer ft-ot még kapsz érte ha nem akkor csak porfogó lesz béllólé.
2021. febr. 24. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!