Megéri fejleszteni ezt a gépet?
Sziasztok!
Van egy régebbi, 2008-ban vásárolt PC-m. Arra gondoltam, hogy esetleg második gépként működne, arra használnám, hogy képernyő felvevővel felvegyek vele tartalmakat, de sajnos még ehhez is gyenge és enyhén akadozik a felvétel :(
Adatok:
Asrock 945 GCM-S
Pentium E5200
Geforce 8400 GS
2 GB DDR2 RAM
korabeli HDD
Arra gondoltam, hogy a RAM-ot bővíteném 4 GB-ra + vennék bele egy SSD-t, csak hát ez is így alsó hangon 15-20e Ft lenne kb. Megéri fejleszteni, ha alapszintű dolgokra akarom használni (a fent említett + netezés, online órák)?
Köszönöm a válaszokat.
A képernyő-felvételnek ekkora rendszerigénye van? Néztem sajnos, a procit is pörgeti 100-on. Gondoltam, hátha segítene rajta, ha több RAM lenne benne.
#1. Köszi, ez volt az én ötletem is, csak szerintem 2x1 GB RAM van benne, ezért sajna a 2x2 GB-os modulokat mind meg kéne vennem, ami meg 4-5e Ft + szállítás, ahogy néztem :/ az SSD meg legalább egy 10e + szállítás.
#2-3. Köszi a válaszokat. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!