Füstölő gép? Most mit csináljak?? Help!
Ma a semmiből elkezdett füstölni a gép…
Meg ahogy füstölt ment a Windows gyorsan kikapcsoltam de már nem kapcsol be!
ennek ennyi?
Dobjam ki a kukába az egészet? :(

Így első ránézésre semmi konkrétat nem látok!
Fehér füst volt! Jó vastag! Nagyon büdös is…
Szét szedem a gépet nem ráz meg vagy valami?

Sikerült megtalálni a hiba forrását!
Az alaplap mellett a fekete kis alacsony kockáknál amiknek lábai vannak es fekszenek…
Na ott van az alaplap zöldje vagy hogy mondjam szét feketedve.
Sajnos hozzáértem mert láttam hogy kicsit el is van válva. Hát le is esett onnan az egyik… De a gép továbbra se nyekken meg../
Gondolom hibába nyomkodnám vissza…
Ilyen kis lapos valamik vannak a régi kartyamon is.
Ha onnan leveszek egyet es oda forrasztom a helyére működhet?
Vagy mindenképpen szerelő?

Nem jó, mert a "kockák" nem szabványosak, és nem a kockák hibája miatt füstölt a géped, hanem sem a tápegységben, sem az alaplapban nincsenek meg a szükséges védelmek, így alapvetően nem biztonságos.
Mikori a gép? Vagy tudod az alkatrészek pontos típusát? Előfordulhat, hogy nem költséghatékony megjavíttatni a gépet, sokkal olcsóbb használtan venni másikat.
Fujitsu siemens számítógép!
Nem tudom mikori lehet, biztos nem mai.
Intel Pentium D 930 a processzor
3GB ram
8800gts videókartya
a többi mind fujitsu!

El kell engedni, nézz valamit használtan ami belefér. Ez még a 2000res évek maradványa..
Valószínűleg az alaplap kuka, nem éri meg javítani mivel nem képvisel értéket, ellenben egy ilyen javítása nem egyszerű füleg ha akár a nyák közepén is elégett pár vezetősáv. A proci, ram se lesz jó semmire, viszont a vga ideiglenesen jó lehet az új gépedbe is.
Pedig igazából amire jó volt arra jó volt! :(
Ment ezen minden. Nem lehet hogy ha az alaplap rossz csak egy olyat venni bele?
Nem akarok túl sokat költeni igazából!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!