Eltűnt kép, majd korlátozott felbontás. mi a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Játék közben elment a kép, kikapcsoltam a gépet a power gombbal, majd amikor bekapcsoltam, 1024x720-ra változott a felbontás, és nem tudtam átállítani. MSI afterburnert megnyitottam, és nem érzékelte a videókártyámat. Lehet ez a gond? Rtx 2070 super WIndForce, 2 hónapos kártya. SOS!2021. febr. 20. 11:41
2/5 anonim 

válasza:

Próbáltad már újratelepíteni a driverét?
3/5 anonim 

válasza:

Lehet driver hiba, de akár haldokló vga is. Akkor tipikusan az az első tünet, hogy csak alap driverrel megy, de telepíteni már nem lehet az igazit. Próbáld meg újratelepíteni, ha nem megy, akkor esélyes, hogy gyári hibás.
4/5 A kérdező kommentje:
Eszközkezelőben letöröltem, újraindítottam, majd újra telepítettem a drivereket, azóta működik. Köszi mindenkinek. #1 - egészségedre.
2021. febr. 20. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!