Joell kérdése:
Felhuztam a q8400 as procimat 2.66ghz-rol 3.00-ra.Maximalis herzcen ráratást álitottam be...azaz nem megy le 1-2 ghz ra..mindig max teljesitmenyt vagy aközelit nyujt.ez nagyon noveli a fogyasztást?
Figyelt kérdés
nem lessz +15000 a villanyszámlán? vagy akár az is lehet?2021. febr. 17. 17:51
1/15 anonim válasza:
hát pajtás pedig a ha makszimális herzcen ha a ráratást álitasz akor grétsy látszló fogtya hoszni a villanycámlát, gizsgugyákkal
2/15 anonim válasza:
Rosszabb esetben +50W teljes terhelésnél, ami nagyjából +60Ft 1 teli hónapra.
3/15 anonim válasza:
Amúgy ahogy nézem matekból sem vagy erős, ekkora villanyszámlához nem procira van szükséged, hanem egy Teslára.
4/15 A kérdező kommentje:
Elvileg ezek a procik nagyon tudnak enni.....köszi a sok okosnak várok hozzáértöktöl is kommenteket...irástudatlan eddigieknek is köszi azert
2021. febr. 17. 17:56
5/15 anonim válasza:
Én csak 100 mhz-et húztam q6600-on és tegnap kaptam a levelet hogy át építik mellénk paks 2-öt .. Szóval nem a villanyszámla lesz a legnagyobb bajod :D
amúgy mi értelme van pl netezés közben annak hogy maxon mennyen az a szegény kis core 2 quad...
6/15 A kérdező kommentje:
Nálam sokat megy a gép..mikor 1 két magos e8400 at alapon hasznaltam a gépben persze szinten videokartyaval stb, 7000 ft helyett 12000 ft lett a számla...laptoppal meg uj géppel nem növeli ennyire
2021. febr. 17. 17:59
7/15 anonim válasza:
WTF.erre csak ennyit tudok mondani .
8/15 A kérdező kommentje:
egy barátom is igy álitotta be a gépét.es nagyon stabil..az enyémn is..öreg konfig de a nemrég épitett i3-550 ddr3 as gépet veri igy felhuzva
2021. febr. 17. 18:07
9/15 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ha 0-24-ben megy maxra járatva, akkor se jön ki +5 ezer ft
10/15 A kérdező kommentje:
legyen igazad
2021. febr. 17. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!