Telepíteni szeretném a gépekre a Windows 3.1-est , de sehol sem találok magyar img.(floppy-s) fájlokat csak ISO-t és abban ha kicsomagolom akkor nem találom. Valaki áttudná küldeni email ben? Többi lent
Az iso-ban van olyan hogy: DISK 1... ,de nem írja ki hogy milyen formátumu és már 1000 féle appot letöltöttem de az nem img. Fájl. Valaki tudna nekem segíteni. Email címem privátban.A dos-t már telepítettem.
Előre is köszönöm!
Mind a 9 floppy tartalmát másold be egy könyvtárba és onnan telepítsed
Azt tudod hogy DOS 6.22 kell hozzá tehát először az kell
Kérdés?! virtuális gépet használsz vagy fizikait?
Nekem az img. fájlok kellenek!
Nem tudom hány darab . Email címem privátban.
Előre is köszönöm!!!
Sőt, a francokat. Az .iso maga a windows telepítő cd :-) Az összes floppy tartalma ki van másolva egy helyre. A DISK1 DISK2 stb. file-ok azért vannak ott, hogy ne kérjen lemezt a telepítő. Azok sima text file-ok, a DISK1-ben pl. annyi van, hogy "disk1" :-)
Szóval a CD-ROM meghajtó kell a DOS-nak, abba ez az iso (gondolom nem fizikai gépre rakod), és ott futtatod a setup.exe-t, ennyi.
A gépeden csomagold winrar segítségével a fájlokat
És a DISK1-----stb ,,stb DISK9 most nem tudom pontosan mennyi
és ezeken a tartalmát másold egy MAPPÁBA és azt a mappát másold átt a gépre és úgy telepítsed
A teljes DOS fent van vagy csak az indító fájlok?
autoexec.bat és config.sys rendben van ? emm386.exe himem.sys ?
Kicsit többet kéne irnod a gépröl cd-rom van a gépbe ? van betüjele? pl: D: ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!