Nem tölt be a bios. Fel akartam telepíteni a HackIntosht, ezért beállítottam mindent a biosban ahogy kellett. És mostmár nem enged be a biosba. Mi lehet a baj? Többi lent!
Figyelt kérdés
Fel telepítettem a Hackintosht, és most úgy döntöttem hogy maradok a windows-nál, ezért vissza akarom állítani a biost a gyárira, de mikor nyomom a gombot, akkor csak egy fekete képet ad be, a bios helyett. És ha a boot menüből akarok belépni a bios-ba, akkor meg fekete kép, és alul fura csíkok jelennek meg. Egyébként egy Asus x541u i3 7100u laptopom van.2021. febr. 16. 22:11
2/7 A kérdező kommentje:
Más megoldás nincs erre, hogy ne kelljen szét szedjem a gépet?
2021. febr. 16. 22:19
4/7 anonim válasza:
#2 dehogynem, megkérsz valakit hogy szedje szét ő. ;)
5/7 CspCsj válasza:
Próbáltad így bekapcsolni?
"Normál esetben:
Tartsa lenyomva az F2 gombot, majd nyomja meg a bekapcsoló gombot. NE ENGEDJE FEL az F2 gombot a BIOS képernyő megjelenéséig."
6/7 A kérdező kommentje:
#3 Igen azt hiszem azt kapcsoltam ki.
#5 Nem jó úgysem.
2021. febr. 17. 14:26
7/7 anonim válasza:
Az rontotta el.
Nem úszod meg a CMOS resetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!