Joell kérdése:
Geforce gts-450 es videokarty egy 4 magos q8400 val es 7200 as hdd -vel elfuttatná a gta 5 öt?(4 giga ram van csak ami tudom hogy kevés lehet)
Figyelt kérdés
4 giga rammal mar futtattam...igaz erösebb i5 os procival es 1050 ti vel2021. febr. 16. 11:05
1/4 anonim 

válasza:

El fog indulni vele, de őszintén szólva nem kell csodát várni majd tőle. Előforduló jelenség lehet majd, hogy a textúrákat nem fogja betölteni időben (ram és videomemória miatt), de egy próbát mindenképp megér.
2/4 anonim 

válasza:

Full lowon el,de fillérekből tudod bővíteni a ramot amit érdemes is megtenni.
3/4 A kérdező kommentje:
2 slotos csak....2x2 van benne.4 gigas ddr2 van?
2021. febr. 16. 13:01
4/4 anonim 

válasza:

Én úgy tudom hogy van.de az alapgyártó honlapján nézd meg hogy mennyi a támogatott ram méret.ha quad core procit támogat az alaplap akkor 8 giga ramot is kellene,legalábbis erre gondoltam.ezért írtam hogy vegyél ramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!