Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2 magos Pentium 3? 🤔

2 magos Pentium 3? 🤔

Figyelt kérdés

Van a régi házunkban fent a padláson egy PC.

Életem első PC-je! Még Slot1-es pentium III processzor van benne 733MHz-es, amin csak egy nagy borda van.

Viszont alatta van egy másik ugyanilyen slot is amiben egy kártya van.

Régen azt hittem az a Cahe és hogy külön van.

De már akkor is érdekelt, hogy vajon megy e benne két darab 733MHz-es is.

Talán pont ez! Mert abban is vízszintesen van a processzor!

[link]

2021. febr. 15. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Linkelt oldaladról idézve:

"one or two Intel® Pentium® III processors"

tehát két processzor is belemegy egyszerre, igen.

2021. febr. 15. 23:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Istenem de bánom!!!!

Annak idején venni akartam még egy 733MHz-est bele, de féltem, hogy nem működne és kidobom az ablakon a pénzt! :////

Mekkorát szólt volna akkoriban... 2 magos gép és nálam... Csodájára váltam volna minden osztálytársamnál! :D

De internet sem volt nekem akkoriban! A processzort is egy olyan baráton keresztül rendeztem volna ahol volt net és ott találtunk...

2021. febr. 15. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne bánd, akkor semmi sem futott több szálon, legfeljebb több programot tudtál volna csak futtatni egyszerre, teljesen függetlenül dolgozott a két cpu egymástól - akkoriban ennek elsősorban szervergépben volt értelme.
2021. febr. 15. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:
így van. semmmi sem tudta volna használni sajnos a 2 magot. viszont érdekességként most még megcsinálhatod 😉
2021. febr. 15. 23:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel a Windows nem támogatta kidobott pénz lett volna
2021. febr. 15. 23:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Az a baj ott már tobb éve nem lakik senkim.

Anno azt mondtuk, hogy majd a padlásról kipakolnánk, azt mondták oké, de ez már több éve volt... :(

2021. febr. 15. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!