HP ZR24w monitorom gyakran kiiírja hogy "Signal Input out of range". Mit tudok ellene tenni?
Mikor egy játékkal játszom, van amikor óránként, van amikor 10 másodpercenként lefagy a monitorom, elsötétül, majd azt írja ki, hogy "Signal Input out of range, please change to 1920x1200 60hz". Csak akkor jelenik meg újra a kép, ha ki és bedugom a HDMI kábelt. Nos a monitorom 1920x1200-as felbntáson van, 59,950 Hz-en. A játékok beállításaiban is mindig odafigyelek. hogy max. 60hz-re állítsam a monitort, ezért nem értem, hogy mi lehet a gondja. Kábellel sincsen gond, a vadonatúj is ugyanezt csinálja. Monitorral sincsen gond, PS4-em teljesen jól fut vele, ilyen gondok nincsenek ha azt használom. A legfrisebb. 2013-as drivert használom hozzá, amit a HP honlapjáról töltöttem le. Teljesen tanácstalan vagyok, valaki tudna segíteni? Laptopom második képernyőjeként használom!
Specifikációk:
Operációs rendszer: Windows 10 Pro 64bit
Processzor: Intel i7-6500 U
Integrált videókártya: Intel Graphics 520
Dedikált videókártya: Nvidia Geforce 950M 4GB
RAM: 8GB DDR3
Monitor: HP ZR24w 1920x1200 60hz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!