Hogy tudok nézni kabeltv elofizetes nélkül tvt?
Adott egy lakás!
Net van.
Upc
Nincsen kábeltv.
Direkt mert mem jó a upc csomagok közti lehetőség.
Lehet mashogyan is fogni, nézni tvt?
Van rá valami megoldás?
Valami box vagy ilyesmi?
tudom hogy az is pénz!
Nem azzal van a gond!
Csak a upc-vel.
16 kerület.
Köszönöm a lehetőségekkel teli hosszaszolasokat!
Köszönöm!
A Mindig TV -n is van vagy tizen pár csatorna, amit ingyen foghatsz. A legtöbb LCD TV alkalmas rá, ha nem, 5 ezer egy TVB-T2 betéri. Illetve PC -n is lehet TV kártyával. Antenna természetesen kell hozzájuk, de csak egyszeri költség.
Szoktak lenni illegálisan streamelt fizetős adók is néha, csak keresgélni kell.
De amúgy meg minden műsort le lehet torrentezni, ami a TV -be megy. És így nincs reklám, időhöz sem vagy kötve.
Szia!
Nem lehet minden műsort letorrentezni, Pl. Az RTL műsorait nem lehet.
Ha Tv-zni szeretnél, akkor ajánlom figyelmedbe az ittott.tv szolgáltatást.
Sajnos fizetős, de elég sok csatornát tartalmaz.
Köszönöm szépen!
Tényleg nem az a gond hogy fizetni kéne érte!
Csak a upc, ami 16 van van azt nem kultuvalja az édesanyám.
Szeretnék neki venni valami boxot, vagy valamit csak hogy az alap tv csatornákat tudja nézni.
Nem ért a gépekhez meg az internethez sem!
Köszönöm szépen
Egy antenna kell hozzá. Ha az elmúlt 10 éven belül vett lapostévéd van, akkor egy digitális légi (vagy ehhez hasonló nevű) csatornaleresést kell futtatnod és kb 15 csatorna be fog jönni ingyen. Ha régimódi tévéd van, egy box is kelleni fog, bármilyen műszaki boltban, gyakran hiperekben is kapható.
#2 le lehet torrentezni az RTL műsorait, csak nem a nagyokról. Kis oldalakat kell felkeresni, amik nem foglalkoznak a tartalom szűrésével.
Mindig tv-n valóban van kb 10 ingyenes csatorna. Közszolgálatik (m4 sport!) Néhány szórakoztató. Nézz utána. Ehhez csak dvb-t vevő kell.
Neten szintén mennek ezek a csatornák, de sokkal rosszabb minőségben.
+1
Ha van a családban valakinek tv előfizetése, akkor ahhoz valószínűleg jár már valamilyen online szolgáltatás is. Sajnos elég korlátozott a csatornalista, és a minőség se túl jó, de nézhető. Digi online szolgáltatást ismerem. Szüleimnek van kábel előfizetése, és azzal szoktam belépni. Egyszerre akár hárman is lehet nézni ugyanarról a profilról (különböző jelszavakat kell megadni). Telós alkalmazáson szoktam így meccset nézni. Sportcsatornákból jó a felhozataluk.
6-os!
Köszönöm szépen!
Nem tudom milyen tv je van mamának, de veszek neki olyat hogy jó legyen!
Viszont amit leirtal még mindig kínai számomra.
Bocsánat a hulyesegemert de nem tudom hogy tudna egy nézhető tv csatornát is befogni.
#8: A legjobb ha hívsz egy TV szerelőt, aki megmondja mi kell a Mindig TV -hez, megveszi és beállítja neked. Szemmel láthatóan a műszaki dolgok leperegnek rólad. Ha eddig nem értetted meg ezután se fogod. És így pedig felesleges hülyeségeket fogsz vásárolni.
Miután megcsinálta a szerelő, lesz 12 állandó TV csatorna, előfizetési díj nélkül: [link]
Értelek!
Köszönöm szépen!
Igen ehez elég analfabéta vagyok.
Elismerem!
Egy gépet össze rakok seperc alatt, vagy jumperelek régi gépeken is dolgokat, hogy működjenek, de ez a tv-s dolog számomra olyan mintha nem is lenne, mivel én már kb 18 éve nem nézek semmilyen kábel vagy szabadon fogható adást.
Ami érdekel azt leszedem net rol.
Akkor mindig tv, ami jó lehet azt mondjátok?
Szerelőt is onnan hívjak, vagy valakit aki magánkent dolgozik (ha van olyan)?
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!