Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyha egy laptopban a cd...

Hogyha egy laptopban a cd meghajtót kivesszük, és hepyére egy hdd beépítőt teszünk, akkor a laptop hdd-ként fogja látni?

Figyelt kérdés
Tehát ha erre szeretnék telepíteni, akkor megjelenik majd a windows telepítő listáján?
2021. febr. 14. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is kivettem, csak én SSD-t tettem bele.
2021. febr. 14. 12:19
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Ugyan az a SATA szabványú csatlakozó.
2021. febr. 14. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, sokan így használják, erre vannak a beépítő (optibay) keretek
2021. febr. 14. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
A belső harddisk helyére tegyél egy SSD-t, erre menjen az operációs rendszer (kb 5-ször gyorsabb lesz mint harddiskkel és nincs fragmentáció), a cd helyére beteszed a keretet és mehet bele jó nagy kapacitású harddisk. Arra figyelj, hogy a csatlakozás SATA vagy nem (pl M.2), a beépítő keret vékony vagy vastag, illetve a harddisk és a SSD típus mennyire megbízható márka.
2021. febr. 14. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, en is a lapi gyari hdd helyere ssd-et raktam, a CD helyere meg atraktam a hdd-et, kerettel. Azota ujraeledt a laptop, hasít pedig nem mai darab
2021. febr. 14. 14:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Hosszú sztori, miért nem tudom használni a belső hdd foglalatát.

Tehát hogyha én beépítek egy másoduk hdd-t, és erre win 7-et akarok rakni, telepítés közben amikor ki kell választani, hogy hova telepítse, meg fog jelenni a beépített hdd?

2021. febr. 14. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
meg fog jelenni, a bios felismeri
2021. febr. 14. 14:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Rendben, csak azt hittem, hogy ugyanúgy cd meghajtónak fogja látni.

Még egyetlen egy kérdésem lenne:

Hol találok beépítőt hozzá mert sajnos ennek nem átlagos portja van, hanem valami ide.

2021. febr. 14. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!