Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Monoron a guru gsmbe tudnap...

Monoron a guru gsmbe tudnap laptop alkatrészt cserélni? Ha nem akkor melyik másik gsmbe vigyem? (Touch pad csere lenne)

Figyelt kérdés

2021. febr. 13. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ezt is szét fogod barmolni?
2021. febr. 13. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
a gsm nem laptopszerviz.
2021. febr. 13. 22:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Gsm és szervíz.
2021. febr. 13. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincs és, kislányom. Valamint egy működő alkatrészt teljesen felesleges kicseréltetni, hogy azt is hazavágd!
2021. febr. 13. 22:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Légyszíves, higyha nem tudsz normálisan beszélni velem és csak név nélkül keitizálni hagyj békén. Tudod mindenki hibázik, sajnálom nem vagyok tökéletes én sem szerettem volna mivel eléggé drága de nem tudod, mi az oka annak, hogy cserélni szeretném. Tehát, ha nem tudsz használható választ adni légyszíves tedd meg azt, hogy békén hagysz. További szép estét.:)
2021. febr. 13. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Általában nem tudnak, mert azt be kell rendelni, ami hetekbe is telhet. Szóval ne add be, csak kérd! És sokszor van már, hogy a teljes balmresttel rgyütt (billentyűzet is) cserélhető csak. Szóval inkább a javítást kéne megoróbálni, és beadni a szervizbe.

Gsm-et kerüld, az telefon!!

Laptopszervizbe vidd!!

Ha akarod tudni hogyan dolgoznak, akkor javaslom: [link]

Bár ő csak cserélni fogja tudni valszeg.

2021. febr. 14. 08:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
2021. febr. 14. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!