Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez így müködne szerintetek,...

Ez így müködne szerintetek, vagy haggyam?

Figyelt kérdés
Na szóval van egy laptopom, amiben egy 44 pin-es csatlakozó van ide kell dugni a mervlemezt. De én venni szeretnék egy pata-sata átalakítót, hogy satas hdd-t tudjak bele tenni, mert pata-s hdd-t nem találok.
2021. febr. 13. 15:21
 1/5 A kérdező kommentje:

Tehát pontosítok:

[link]

A sárgával bekarikázott menne a laptopba, a kékhez pedig csatlakoztatnám a sata-s merevlemezt. Ez így menne?

2021. febr. 13. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
van akkora hely, hogy el fog férni
2021. febr. 13. 16:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez most kérdés? Egyébként igen, van annyi hely.

2021. febr. 13. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Ami belinkeltél, az a 3,5-ös asztali merevlemezhez való átalakító. Ez egyrészt nem fog beleférni a laptopba, mert egy jó fél tenyérnyi a mérete, másrészt nem tudod rádugni a 2,5-ös sata laptop hdd-re, harmadrészt az átalakítón levő ide csatlakozót nem tudod bedugni a laptop ide csatlakozójába, mert nagyobb nála.
2021. febr. 13. 16:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Szerintem beleférne, de nem biztos.

[link] (hossz)

[link] (szélesség)

[link] (ide menne az átalakító)

Egyébként ez állandó használatra is alkalmas? Mert 44pin-es pata HDD-t nem találtam.

2021. febr. 13. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!