SD kártyát miért nem lehet formatálni ?
Figyelt kérdés
Windows was unable to complete format.
Ezt írja ki, amúgy nem lehet megyitni egyeltalán az sd kártyát nem lehet tudni mi van rajta ?
Tudnátok valami megoldást javasolni vagy ez az sd kártya már kuka ?
2021. febr. 13. 13:46
1/12 A kérdező kommentje:
Check to see that disk and drive are connected property, make sure that the disk is not read-only, and then try again.
Még ezt is kiirja
2021. febr. 13. 13:48
2/12 anonim 

válasza:

Kompatibilis az olvasóval amúgy?
SD kártyának több szabványa van, és egy újabb kártyát biztos, hogy tud kezelni egy régi olvasó.
3/12 anonim 

válasza:

Lemezkezelőben próbáld formázni.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen az olvasó biztos hogy jó, mert régebb ment vele, és többel is ki volt probálva.
Elöző azt, hogy kell ?
2021. febr. 13. 14:05
7/12 anonim 

válasza:

Sajátgép/kezelés/lemezkezelés...ha itt sem engedi lehet kuka.
8/12 anonim 

válasza:

valszeg bedöglött. nekem is volt ilyen, olvasni lehetett, de írni, formázni nem. sajnos kuka
9/12 anonim 

válasza:

Szia!
Sajnos nagy a valószínűsége, hogy azt az SD kártyát már nem lehet megmenteni.
Vegyél egy újat, a régit pedig dobd ki.
10/12 A kérdező kommentje:
Igen egy kb. 2 éves kínai kártyáról van szó, úgy kezdődött hogy a telefonom nem észlelte a kártyát, aztán data recoveryvel viszahoztam az adatokat majd utána formatálni probáltam és azóta semmi életjel nincsen 0 byte ír. Mondjuk most 2 ezer ft nem sajnálok, csak gondoltam hátha meg lehet csinálni.
2021. febr. 13. 14:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!