Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen okokra vezethető...

Milyen okokra vezethető vissza az ilyen jelenség? (5 db switch 50 számítógép van a rendszerben.)

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést nem igazán értem, lehet hogy csak túl gondolom, de nekem megvan a tanári példány és ott szó sem esik ennek a kérdésnek a megválaszolásáról. Az érdekelne, hogy hogyan is kellene értelmezni ezt a kérdést. Előre is köszi.
2021. febr. 11. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
Ebből hiányzik valami adat, mert semmilyen jelenségről nincs szó, amit kérdezek. Szerezd be a hiányzó részt és tedd fel újra a kérdést.
2021. febr. 11. 11:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy értelmezném, hogy a kezdetekkor nem volt beretvezve ekkora létszám, switchbe swich megoldással lett kialakítva a hálózat ahelyett, hogy belöknének 2db 48 portos switchet
2021. febr. 11. 11:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Tessék, ide kimásoltam az egész tétel kérdéseit

14. Hibakeresés számítógép-hálózatban.

Ügyfél azt panaszolja, hogy (UTP Ethernet) hálózata nagyon belassult.

– Milyen okokra vezethető vissza az ilyen jelenség? (5 db switch 50 számítógép van a

rendszerben.)

– Milyen lépésekkel határolná be a hibaforrást?

– Milyen segédeszközöket használna hozzá?

2021. febr. 11. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!