Milyen laptopot vegyek 100k körül?
Figyelt kérdés
Kellene egy megbízható laptop, aminek nem árt, ha hurcolják. Nem baj, ha használt, az üzleti szériással nekem nem volt bajom, egy t420-t használtam eddig, viszont anyám azt megkapná. Kissé talán, mintha felmentek volna az árak, így gondolom most nehéz helyzetben vagyok. Én ezt néztem amúgy ki. [link] Igen, full laikus vagyok, a t420-at is itt ajánlottak 2017-ben, ami teljesen szuper, akkoriban az 63 ezer forint volt, most ilyen 60 ezer körül mozognak a hasonló paraméterű gépek, furcsa. A keret 100k max.2021. febr. 10. 21:36
1/4 A kérdező kommentje:
Netezésre kell amúgy, meg a beadandók írására. Semmi más.
2021. febr. 10. 21:36
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Ezek mindenképp legyenek: valódi 4 magos processzor (Q jelölésű), 8GB RAM, SSD, FHD kijelző.
Extra lehet: jó akksi
Magyar billentyűzetkiosztásra érdemes rákeresni.
Javasolt oldal: hardverapro.hu (az értékelési rendszere miatt) [link]
Javasolt gépkialakítás: üzleti, főleg mert strapabírók.
4/4 anonim válasza:
Ez a cég a billentyűzetet átmatricázza. Az enyém eredetileg francia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!